Dolijala: Maca Diskrecija uhapšena zbog prostitucije

Maca uhapšena zbog prostitucije i iznude (foto: Instagram.com/maca.__diskrecija)

Maca Diskrecija u nekoliko navrata se javno hvalila da se bavi najstarijim zanatom i čak je isticala cenovnik svojih usluga na društvenim mrežama.

Kako je ranije priznala, starleta iz Tuzle se ‘ne boji zatvora’ jer ima dečka političara koji je ‘štiti od bilo kakve kazne i hapšenja’. Međutim, neimenovani političar nije uspeo da spreči da Maca bude uhapšena zbog ucene i iznude.

Magazin Stars prenosi da je bivša učesnica Parova snimala kako sa jednim oženjenim gradskim čelnikom ugovara seks, a zatim mu tražila izvesnu sumu novca kako sporni snimak ne bi dospeo u javnost. Međutim, on je 21. februara starletu prijavio policiji, i Maca je krajem prošle nedelje uhapšena zbog iznude i prostitucije.

Pokušala da iznudi novac od oženjenog gradskog čelnika (foto: Screenshot)

“Maca je u više navrata prijavljivana zbog prostitucije, a dokazi u prilog tome stizali su policiji sa svih strana! Čak je i ona sama javno govorila da tako zarađuje za život, pa je bilo pitanje trenutka kada će policija reagovati. Osim za prostituciju, optužena je i za iznudu novca jer je ucenjivala jednog čoveka da će njegovoj ženi poslati snimke njihovog razgovora”, rekao je izvor iz policije, a prenosi Alo.

Nezvanično, Maca je privedena u stanicu policije 29. novembar gde joj je određen pritvor od 48 sati, a potom je prebačena u Centralni zatvor.

Povezane vesti

Back to Top