Maca Diskrecija otvoreno o prostituciji, svom cenovniku i odnosu porodice prema tome

A photo posted by ?MACA? (@maca.diskrecija.fans) on

Starleta Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija, odustala je od svoje ‘pevačke karijere’ i vratila se najstarijem zanatu, prodavanju tela. Iako je javno priznala da je prostitutka, priznaje da se ne boji zatvora iako je njen biznis još uvek u našoj zemlji nezakonit.

“Članovi moje porodice, ujedno i majka Enesa, podržavaju me u oduci da se bavim prostitucijom. To je posao kao i svaki drugi. Ja moram da prodajem telo da bih preživela, a i da bih pomogla njima. Ne vidim u tome ništa loše”, izjavila je starleta za Alo, dodajući da od pevanja ne može da živi.

“Novac koji sam zaradila boraveći u rijalitiju, a koji sam htela da uložim u karijeru, dala sam mojima da otplate dug, pa sam zapostavila pevanje, ali biće i toga, nadam se. Ne odustajem od namere da se bavim pevanjem. U ‘Parove’ ne bih ponovo, sad mi je želja da uđem u ‘Farmu'”, izjavila je bivša učesnica Parova.

“Ne bojim se zatvora. ti što bi da me zatvore zbog kur**nja neka mi plate račune i sve potrepštine za život. Imam dečka političara i on neće dozvoliti moje hapšenje. On me štiti od bilo kakve kazne”, izjavila je samouvereno starleta, dajući svima do znanja da je štiti neko sa visokom reputacijom a o kome je tačno reč nije otkrila.

Ali, zato je Maca otkrila koja je čar u njenom biznisu, tvrdi da je spojila lepo i korisno, jer spava sa zgodnim i lepim muškarcima, a na kraju još bude i plaćena.

“Moje usluge koriste uglavnom biznismeni. Kada im žene nisu kod kuće, ja dođem na partiju seksa kod njih u stan, a neki dolaze i kod mene. Uglavnom mi dolaze lepi i zgodni momci. Neke devojke mogu to samo da sanjaju, kunem vam se. Osim toga mi plate, daju mi i neke skupe poklone – parfeme, veš, nakit”, pohvalila se svojim radom starleta bez dlake na jeziku, otkrivajući da za odnos sa jednim muškarcem uzima 500 evra, za grupnjak 1.000, dok se specifični zahtevi dodatno tarifiraju.

Maca Diskrecija poreklom je iz Tuzle, a trenutno radi i živi u srpskoj prestonici.

Najnoviju štampu u digitalizovanom obliku čitajte na Novinarnica.net

Povezane vesti

Back to Top