Prati nas

Šokantno

Tijana Ajfon: Maca Diskrecija je mog druga zarazila triperom

(foto: Instagram/ticamaksimovic/maca.privatno.xx)

(foto: Instagram/ticamaksimovic/maca.privatno.xx)

Tijanu Ajfon Macu Diskreciju povezuju afere u kojima je dokazano da se bave najstarijim zanatom. Tijanu je raskrinkao audio snimak u kom je prepričavala drugarici preko telefona jednu svoju ‘šljaku’, a Maca je čak otvorila Twitter nalog u kom je putem skandaloznih video snimaka nudila svoje telo u zamenu za novac.

Nakon što je Diskrecija izjavila da joj je Ajfonka preotela sve mušterije, Tijana joj je uzvratila još drastičnijom merom u intervjuu za Stars, kako prenosi Kurir: “Ostala sam u šoku kada me je drug pozvao da mi se požali kako ga je jedna prostitutka zarazila triperom i da se leči danima. Pitala sam ga koja i on prvo nije hteo da mi kaže, međutim, ubrzo mi je priznao da se radi o Maci Sekreciji! Seks od 50 evra izašao mu je na nos, jer je za lečenje posle dao 300! Alo dro*o, zarazila si mog druga triperom, pa sram te bilo! Naplatila mu je seks 50 evra, a on je za lečenje dao 300, pa to je prestrašno. Čime se ona sve bavi govori i to što će policija morati da reaguje.”

loading...
1 komentar

1 komentar

  1. Wtf

    28. 04. 2017. at 13:59

    Zasto se sve starlete (prostitutke) kace za macino ime? Jel im to maca krade biznis ??odvratne su mi obje, cak me stid priznat da cesto otvorim clanak o maci jer mi je zanimljiva.. ali ko o kome, ista su sorta i ne trebaju biti u medijima

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Šokantno

To Top