Search
Close this search box.

Estrada u panici: Starlete otkrivaju koje pevačice su se družile sa mafijašima

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Starlete Tijana Ajfon i Mimi Oro privedene su prošle nedelje na informativni razgovor u SBPOK u okviru istrage o Velji Nevolji, zbog navodne umešanosti u kriminalne radnje koje je za Belivuka obavljao Ajfonkin bivši verenik Milovan Tadić zvani Miksa.

Njih dve su se u policiji pravdale da nisu krive i da nemaju veze sa kriminalnim radnja pomenute mafije.

Međutim, kako STAR saznaje, neke estradne ličnosti su u panici da Tijana i Mimi ne otkriju da su se pojedine pevačice viđale sa članovima kriminalne grupe.

„Tijana je trebalo da se uda za Miksu, čak dok je bio u zatvoru, ona ga je obilazila kao vanbračna supruga i sve vreme mu bila velika podrška. Raskinuli su pre nekoliko meseci, ali ipak ostali u korektnim odnosima. Tijana preko bivšeg verenika zna za pojedine pevačice koje su se viđale sa članovima kriminalne grupe koja je sada iza rešetaka. Njoj je Miksa pričao ko je sa kojom pevačicom bio, gde su se i kada nalazili, tako da Tijana ima dosta informacija o tim aferama.“ priča izvor za STAR i dodaje:

„A i Mimi preko Tijane takođe zna sve. Znam da sad neke estradne ličnosti noćima ne spavaju, jer se boje da starlete ne progovore.“

„Niko ne priča da su te pevačice bile umešane u neke kriminalne radnje, ali nije poželjno ni da ih bilo ko povezuje sa članovima mafije, a i ako se sazna za njihova imena, takođe bi mogle da budu privedene na informativni razgovor, jer policiji svaka informacija znači – priča nam izvor i zaključuje:

„Znam da ni Tijana, ni Mimi to nisu pominjale u policiji, ali ako bude bilo potrebe, reći će šta su čule.“

POSLEDNJE VESTI