Search
Close this search box.

Tijana Ajfon u zatvoru: Evo šta je starleta tražila

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Srpska starleta Tijana Ajfon prošle srede uhapšena  je u Suvom Polju nakon što je pokušala da čamcem sa još tri drugarice preko reke Drine ilegalno pređe granicu. Pored ovoga, na teret joj se stavlja podvođenje i organizovana prostitucija.

Tijana se trenutno nalazi u pritvoru u Doboju, a njen advokat otkriva da želi da je prebace u Bijeljinu.

“S njom sam u kontaktu, zadovoljna je uslovima. Danas mi je rekla da je tretman jako korektan i da je policija bila jako korektna i u Bijeljini i u Sarajevu. Mi ćemo pokušati što pre da je prebacimo u Bijeljinu, kako bi bila bliža svojoj porodici, a naravno radićemo na tome da ona bude što pre puštena iz pritvora”, rekao je Miloš Stevanović za “Avaz”.

On smatra da se ovom slučaju dao preveliki značaj.

“Reč je o jednoj običnoj zabavi na kojoj je bilo više ljudi. Mislimo da to nije ravnomerno prikazano. Optužbe se tiču organizacije kriminalne grupe gde nije fokus bio na Tijani, no s obzirom na to da je ona tako zvučno ime, medijski je ispalo kao da je ona tu jedino nešto kriva”, objasnio je Miloš.

On ističe kako Tijana i njena obrana u potpunosti opovrgavaju kriminalna dela koja joj se stavljaju na teret.

“Pogotovo onaj deo što se tiče prostitucije. Što se tiče prelaska granice, to je nešto čime će se tužilaštvo i dalje nastaviti baviti i mi ćemo uložiti žalbu na rešenje o određivanju pritvora koje još uvek nismo dobili”, poručio je Tijanin advokat.

Podsećamo, Tijani je određen jednomesečni pritvor.

POSLEDNJE VESTI