Search
Close this search box.

Ivana Stanković nakon afere „kokainske orgije“: Sad svi znamo šta znači reč „starleta“

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Afera „kokainske orgije“ u kojoj glavnu ulogu ima Tijana Ajfon, koja je trenutno u pritvoru, izazvala je mnoge komentare širom Srbije.

S obzirom na to da mnoge starlete vole da se nazivaju foto modelimamanekenkama, prvi sprski top model Ivana Stanković oglasila se na Instagramu, gde je rešila da objasni ljudima ko su zapravo starlete.

“Eto. Sad bar znamo pravo značenje reči “STARLETA” na ovim prostorima… „ počela je ona, objavivši fotografiju uhapšene Ajfon.

https://www.instagram.com/p/CAyrBoQJkLE/?utm_source=ig_embed

„Koliko bolestan u glavi moraš biti, koliko “jakog” stomaka, koliko bez duše i emocija, da radije odabereš da te dvadeset i šest verovatno ružnih, starih, debelih, masnih, smrdljivih, i na kraju neželjenih muškaraca… Znate već šta… Da bi sebi priuštila puste krpice i druge gluposti…“ napisala je ona i nastavila:

„Sad shvatam, pročitavši ovo, zašto je većina prostitutki na drogama… Kako drukčije podneti to? Pa, hleba da nemam da jedem, ne daj Bože, čistila bih WC po restoranima, prala sudove, šetala kučiće i nosila haljinu kod kineza kupljenu i ljubila se na klupi sa nekim do kog mi je stalo, ako nemamo ni za odlazak u kafić. I sretna zaspala.“

Ona je na kraju imala apel za medije.

„Molim novinare i ljude iz medija da ubuduće izbace reč “starleta” iz upotrebe za ovakve ili ne daj Bože, fotomodel. Prostitutke. Prava reč”, napisala je na Instagramu.

POSLEDNJE VESTI