Tijana Ajfon puštena iz pritvora

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Starleta Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, koja je uhapšena u noći između 27. i 28. maja u Suvom Polju kod Bijeljine, puštena je danas na slobodu, saznaje Nova.rs.

Ovi povodom pozvali smo Tijaninog advokata Miloša Stevanovića, koji je potvrdio naša saznanja.

“Tijanina porodica je došla po nju u Bijeljinu, odakle će pravo otići u Beograd, gde bi trebala da stigne danas popodne. Ona se oseća dobro, i to je sve što mogu da kažem”, rekao je Stevanović za Nova.rs.

Kako saznajemo, suđenja će biti ako se podigne optužnica, te je zbog toga starleta potpuno slobodna da se kreće. Pritvor je važio do nedelje, ali je puštena pre vremena zbog pravne tehnike.

Podsetimo, Tijana Maksimović je nakon privođenja do 3. juna bila u KPZ u Doboju, odakle je na zahtev svoje odbrane prebačena u KPZ Bijeljina.

Tijana Maksimović uhapšena je u velikoj policijskoj akciji “Kristal” tokom velike kokainske žurke sa orgijama, a sumnjiči se za prostituciju i podvođenje.

Tom prilikom, policija je zaplenila 46 grama kokaina, 20.000 konvertibilnih maraka, 9 komada medicinskih droga, 10 pištolja, od kojih je jedan gasni i tri pancira.

POSLEDNJE VESTI