Search
Close this search box.

Nakon optužnice za prostituciju, Tijana Ajfon opet krši zakon: Žurka do zore uprkos koroni

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Za razliku od Beograda i drugih gradova u Srbiji, gde su ugostiteljski objekti – restorani, kafići i klubovi, zatvoreni posle 17 časova, a vikendom uopšte ne rade, na Kopaoniku se slavi punom parom.

To dokazuju i nedavni Instagram storiji koji je objavljivala starleta Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, protiv koje je nedavno podignuta i optužnica za međunarodno podvođenje i prostituciju.

Naime, ona je tokom proteklih dana objavljivala snimke i fotografije iz jednog lokala na Kopaoniku, pokazujući svojim pratiocima kako partija i kako se provodi.

Na jednom od storija, Ajfon je objavila i vreme nastanka storija, koje pokazuje da je u lokalu bila oko petnestak minuta posle ponoći.

Trenutno je na snazi zabrana rada vikendom svega osim apoteka, pumpi i prehrambenih prodavnica, a kazne za kršenje mera idu i do 300.000 dinara.

Dr Kon je rekao da bi, po propisu, mere trebalo da traju da 15. decembra, ali da će taj rok najverovatnije biti pomeren.

“Do 15. je određen rok, iskreno, malo je verovatno da će dati tako dobre rezultate da neće morati dalje da se primenjuje. Lično, baš lično, mislim da bi trebalo da budu oštrije”, rekao je epidemiolog.

POSLEDNJE VESTI