Političari su najbolje plaćali: Ajfon priznala pre optužnice

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Pre nego je i zvanično podignuta optužnica protiv Tijane Ajfon zbog međunarodnog navođenja na prostituciju, takozvana starleta bila je čest gost na proslavama javnih ličnosti. Najviše je, kako je sama svojevremeno priznala, volela političare jer najviše plaćaju.

Rekla je jednom prilikom za domaće medije da je ne interesuju fudbaleri i biznismeni, već isključivo političari. Prema njenim navodima, bila je čest gost i na njihovim privatnim zabavama. Govorila je da se samo pojavi i bude lepa.

“Ja se tamo pojavim i budem najlepša. Druge ne primećujem, ja sam glavna. Da se ne lažemo, političari su najgalantniji i najbolje plaćaju”, rekla je ona svojevremeno na televiziji Hepi u emisiji “Goli život”.

“Šta ima loše u tome što sam starleta? Zašto bih glumila neko poštenje kada svi znamo da je to super zanimanje. Moje je samo da budem lepa, i to je sve. Nešto kao slika bez tona”, objasnila je ona tada.

Otkrila je tada i da bi volela da bude poslanica.

“Želim da budem narodna poslanica, zašto da ne? Kad je bivša modelsica mogla da bude poslanica, zašto ne bih mogla i ja? Politikom se nikad nisam bavila, osim što sam pre par godina u mom selu dežurala na izborima. Pojma nemam ispred koje stranke”, rekla je Ajfon.

Tijana Maksimović, koja je uhapšena u Suvom Polju kraj Bijeljine tokom velike kokainske žurke sa orgijama, a protiv koje je podignuta optužnica za prostituciju i podvođenje, široj javnosti postala je poznata kroz rijaliti programe “Parovi” i “Maldivi”.

Ona je, sa još tri devojke koje je vodila na žurku, navodno, ilegalno prešla granicu preko reke Drine u čamcu. U velikoj akciji “Kristal” koju je sprovela Policijska uprava Bijeljina i MUP Republike Srpske uhapšeno je ukupno 35 osoba zbog zloupotrebe opojnih droga, oružja i prostitucije, prenela je tada Srpska info.

Kako je Nova.rs pisala, na spisku uhapšenih je i nekoliko označenih pripadnika škaljarskog klana iz Crne Gore, za koje se sumnja da su bili njeni klijenti. Pretpostavlja se da je starleta upravo preko njih uspevala sebi da, između ostalog, obezbedi učešće u brojnim rijaliti programima.

Iako se Tijana Ajfon i ranije vezivala za brojne afere i skandale, prvi put je snimljena dok je policija sa lisicama na rukama sprovodi u policijsku stanicu. O njenim zanimanjima pre učešća u rijalitiju malo se zna. Sebi je pripisivala poziv modela, premda niko nikada nije saznao ni za jedan brend koji je navodno promovisala. Radila je i u butiku, a popularnost je uspela da unovči i tako što je postala vlasnica salona lepote.

POSLEDNJE VESTI