Search
Close this search box.

Priče iz zatvora: Tijana Ajfon sama u ćeliji, ima pristup telefonu

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Miloš Stevanović je advokat koji zastupa starletu Tijanu Ajfon, osumnjičenu za podvođenje i organizovanu prostituciju.

On je sada otkrio kada bi starleta eventualno mogla da se nađe na slobodi.

“Tijana je pre nekih četiri, pet dana prebačena prebačena iz zatvora u Doboju u pritvorsku jedinicu Kazneno-popravnog zavoda u Bijeljinu. Ona se oseća dobro, smeštaj je dobar. Mi očekujemo da bi ona uskoro mogla da se nađe na slobodi, ne znamo tačno još koji datum je u pitanju, ali to ćemo znati vrlo brzo.“

https://www.instagram.com/p/B_5elgYl7Ia/

„Svakodnevno idem kod nje u posetu, čujemo se dnevno najmanje jednom. Tijana je u kontaktu sa svojom porodicom koja vodi računa o njoj, javlja joj se dosta prijatelja. Mi se nadamo da će vrlo brzo ona biti u prilici da sama daje izjave”, istakao je Stevanović.

Advokat Tijane Ajfon je dodao da se redovno čuje sa starletom osumnjičenom za prostituciju i istakao da je ona jedina koja je i dalje u pritvoru jer je u akciji “Kristal” u kojoj je uhapšena bila jedina državljanka Srbije.

“Svi ostali su pušteni, s obzirom na to da su državljani Bosne i Hercegovine, Tijana je jedina koja je iz Srbije. Podsećam vas da Tijana ništa nije priznala ni potpisivala bilo kakve sporazume, tek će uslediti eventualno suđenje ako dođe do podizanja optužnice”, rekao je advokat,

On je dodao da je u ćeliji straleta sama, ali da ima korektnu saradnju sa policijom i da će se po izlasku iz pritvora vratiti svom biznisu.

“Kad bude izašla iz pritvora nastaviće da se bavi svojim biznisom koji je radila i pre, a to je taj salon koji je nedavno otvorila. Sama se nalazi u pritvorskoj ćeliji i ima korektnu saradnju sa policijom. I hrana je dobra i može da koristi i telefon da priča sa mnom.”

POSLEDNJE VESTI