Search
Close this search box.

Srpske starlete padaju uz mafiju? Šta se krije u policijskom dosijeu Ajfon i Oro

Saznaj sve o Survivoru pre drugih!

Prijavi se na naš newsletter odmah i informacije dobijaš pre drugih!

Starlete Tijana Maksimović i Milica Živanović dovođene su više puta u kontekst sa prostitucijom. Put do „uspeha“ počeo je njihovim učešćem u rijalitiju „Parovi“, gde su obe predstavljene javnosti kao starlete, a potom su tadašnju popularnost održavale skandalima u medijima i nagim fotografijama na društvenim mrežama.
Pre šest godina počele su spekulacije da su povezane sa elitnom prostitucijom, mada su obe te priče poricale, sve do trenutka dok nisu hapšene baš zbog toga, a to dokazuje i njihov policijski dosije. Milica Živanović, poznatija kako Mimi Oro u decembru 2014. godine bila je uhapšena sa sedam devojaka zbog sumnje da se bavi prostitucijom, a početkom 2016. je kažnjena na ponovljenom suđenju sa 60.000 dinara.
Ona je prvobitno osuđena na osam dana zatvora u Požarevcu i izdržala je polovinu kazne, nakon čega joj je novčana sankcija uračunata u presudu. U postupku su bila saslušana dva muškarca koja su tvrdila da su da su platili seksualne usluge Mimi Oro, a prepoznali su je na osnovu fotografija koje su im predočene. Takođe je saslušan i inspektor koji je protiv nje podneo prijavu za bavljenje prostitucijom. Tu presudu je potvrdio i Prekršajni apelacioni sud, posle čega Živanović nije imala pravo žalbe. Ipak, ona je uvek javno poricala da se bavi najstarijim zanatom i pozivala se na diplomu fakulteta. S druge strane, imamo slučaj Tijane Maksimović, zvane Tijane Ajfon. Ona je, kao i njena koleginica, poricala da se bavi prostitucijom. Ali, upravo zbog sumnje za podvođenje i organizovanu prostituciju uhapšena je krajem maja prošle godine kod Bijeljine, kada je pokušala ilegalno da pređe granicu preko reke Drine u čamcu, sa još tri devojke koje je vodila na žurku. Odatle su odvezene na privatnu zabavu u mestu Suho Polje. Zabavu je prekinula policija u akciji “Kristal” i uhapsila osumnjičene. Na zabavi je zatečeno devet žena i 26 muškaraca. Mnogi od njih su bliski kriminalnom miljeu, imaju bogate dosijee, a neki važe za ljude bliske “Škaljarskom klanu”. U saopštenju Tužilaštva, starleta se tereti da je tokom maja 2020. godine, podsticala državljanke Srbije sa područja Beograda, G.S. i S.P. da u cilju pružanja seksualnih usluga otputuju sa njom u Bosnu i Hercegovinu, na područje grada Bijeljine, te da na privatnoj zabavi, pružaju seksualne usluge za novčane iznose od po 500 eura. Maksimović se u januaru ove godine nagodila sa Tužilaštvom BiH da plati kauciju od 16.000 evra kako ne bi morala da služi kaznu zatvora od godinu dana. U sporazumu o priznanju krivice predviđeno je da se Tijana osudi na godinu dana zatvora zbog međunarodnog navođenja na prostituciju. Podsetimo, Tijana Ajfon i Mimi Oro juče su saslušane u SBPOK zbog povezanosti sa klanom Velje Nevolje. U policiji su provele nekoliko sati, nakon čega su puštene. Obe nisu bile raspoložene za komentarisanje. Ajfon se tri godine zabavljala s Milovanom Tadićem Miksom, koji je nedavno uhapšen u policijskoj akciji sa Veljkom Belivukom jer je radio za njega kao šef obezbeđenja.

POSLEDNJE VESTI