Kako starlete jedna drugu raskrinkavaju za prostituciju

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Protiv starlete Tijane Maksimović, poznatije kao Tijana Ajfon, Tužilaštvo u BiH podiglo je optužnicu zbog međunarodnog navođenja na prostituciju.

Nekadašnja učesnica „Parova“ jedna je od glavnih i aktuelnih tema domaćih i regionalnih medija, zbog toga što je tokom maja ove godine nelegalno pokušala da pređe granicu sa Bosnom i Hercegovinom.

Tijana Ajfon međutim nije jedina učesnica rijaliti programa koju vezuju za podvođenje i prostituciju. Nakon što je u februaru prošle godine uhapšen makro Mihajlo Maksimović, u javnosti se pojavio čitav katalog devojaka koje su navodno radile za njega, a većina njih bile su učesnice različitih rijalitija, te su pozivane na saslušanje. Takođe, u ovim vrstama programa veoma je česta tema upravo prostitucija, gde tzv. starlete, tj. devojke bez konkretnih zanimanja, optužuju jedna drugu za bavljenje ovim „poslom“, a neretko se dešava i da razotkrivaju gde koja, i za koga radi.

Nije tajna da su tokom proteklih godina glavni učesnici rijaliti šou programa postali anonimni ljudi sa margine bez pravog zanimanja. Među njima je svojevremeno bila i Tijana Ajfon za koju se, i tokom rijalitija, ali i van njega, spekulisalo da se bavi navodnim sumnjivim radnjama i prostitucijom. Međutim, do podizanja optužnice, o takvim navodima nije bilo konkretnih dokaza.

Pre toga se sve svodilo na trač partije i prepirke učesnika i učesnica rijalitija, koji su jedni druge optuživali za prostituciju, narkomaniju, i druge stvari, bez konkretnih ili čvrstih dokaza.

Početkom ovog meseca, u rijalitiju “Zadruga” pričalo se o Bujanovcu i starletama koje tamo “rade” – tema prostitucije po lokalnim kafanama i klubovima i striptiz barovima, ponovo je postala vaskrsla.

Izvesne devojke, takozvane starlete, međusobno su spočitavale koja je od njih radila u Bujanovcu i čime se tamo bavila. Tako je jedna rekla da je u gradu radila kao promoterka, što je dočekano smehom zadrugara i pitanjima, tipa, “šta si promovisala u Bujanovcu“, dok je druga objašnjavala da joj je posao bio da igrajući uveseljava goste.

Jedna drugu optuživale su za prostituciju po kafanama i noćnim klubovima koje u Bujanovcu drže Albanci, a snimak sa 300.000 pregleda postavljen je na Jutjub 31. oktobra.

Opskurna rasprava, praćana opštom drekom traje oko 23 minuta, posle koje se ispostavilo da je nekoliko učesnica Zadruge 4 svojevremeno koru hleba zarađivalo po bujanovačkim kafanama i striptiz barovima.

Rijaliti šou programi su među svojim učesnicima i ranije imali devojke, takozvane starlete, koje su i otvoreno priznavale da su se bavile prostitucijom.

Prostitutka Vida Kokić je svojevremeno u rijalitiju “Parovi” to i otvoreno priznala, a onda usput objasnila i da je njena stvar koliko naplaćuje svoje seksualne usluge.

“Mene popularnost ne interesuje, samo me novac interesuje! Ja sve radim zbog para, tako da, ako vas zanima da pričate sa mnom, morate da mi platite. Platite mi 300 evra i dobićete intervju! A što se tiče mojih seksualnih usluga, moja je stvar koliko ih naplaćujem”, rekla je ona tada.

Bilo je i drugih učesnica rijalitija Parovi i Zadruga koje su otvoreno govorile o prostituciji. Međutim, zbog kontradiktornih izjava i medijskih natpisa, do kraja je ostalo nejasno da li su, primera radi, izvesne Mina Vrbaški i Anastasija Stanojević Palčica, zaista radile kao prostitutke, ili su to izjavljivale zbog medijske pažnje i boljeg plasmana u rijalitiju.

 

Podsetimo, Tijana Ajfon uhapšena je u velikoj akciji “Kristal” krajem maja ove godine. Policajci MUP-a Republike Srpske došli su do informacija da se u jednoj privatnoj vikendici na području Suhog Polja kod Bijeljine organizuje proslava, te su upali u vikendicu i zatekli 35 osoba.

Većinu prisutnih, policija je uhapsila a među tim osobama bio je veliki broj kriminalaca, koji su policajcima bili poznati godinama po raznim krivičnim delima.

Tu su zatečene i Tijana Maksimović i njene dve prijateljice, a Ajfon je označena kao jedan od organizatora ove žurke.

Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs
Juče je protiv starlete zvanično podignuta optužnica, što je saopštilo Tužilaštvo BiH.

“Optužena se tereti da je tokom maja 2020. godine, podsticala državljanke Srbije sa područja Beograda, G.S. i S.P. da u cilju pružanja seksualnih usluga otputuju sa njom u Bosnu i Hercegovinu, na područje grada Bijeljine, te da na privatnoj zabavi, pružaju seksualne usluge za novčane iznose od po 500 eura”, navodi se između ostalog u njihovom saopštenju.

POSLEDNJE VESTI