Slavica Ćukteraš u jezivom stanju, porodica pala u očaj

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Bolest Slavice Ćukteraš ostavila posledice na nju, iako je najgore iza nje…

Pevačica Slavica Ćukteraš iza sebe je ostavila veoma težak period koji je trajao godinama. Kako je sama priznala, ona se borila sa anksioznim poremećajem.

„Pretežak je bio zato što nisam znala šta mi se događa, a sa druge strane sam morala da radim. Šta više u razgovoru posle sa neuropsihijatrom sam saznala da bi bilo dobro da nastavim da radim. To je stvarno jedan period mog života koji me mnogo naučio. Tada sam shvatila da ništa na ovom svetu ne postoji važnije nego naše mentalno zdravlje. Tog momenta da prestanu ti strahovi, te panike. Kada bih vam pričala da dve godine nisam otišla u prodavnicu, nisam znala šta se nalazi na rafovima,“ objasnila je ona.

Bolest Slavice Ćukteraš pevačicu je dovela do toga da se plašila da izađe iz kuće, u kojoj je jedino videla sigurnost.

„Sećam se kada me je mama izvodila iz kuće, ja žmurim i pokušavam da ostanem napolju, ali toliko mi se krivi zvuk u ušima, u glavi, usta se suše ne pomaže ni voda ni ništa otvaram oči i pitam mamu kakve su mi boje, ona kaže crne, ja sam odjednom postala crna,“ kaže pevačica.

Mislila je tada da ima neku telesnu bolest, a gde god je odlazila govorili su joj da je zdrava, da je sve u redu.

„Kako u redu, kad meni nije dobro,“ kaže Slavica šta se tada pitala i nastavlja:

„U Las Vegasu sam prvi put to i dobila. Sedeli smo u kockarnici, sve „Zvezde granda“ i kako su bili oni slot aparati, sve zuji, ja ne znam šta se to desilo, kako je to moglo iz čista mira, srce se steže, ne čujem ništa, trnem… Izletim napolje iz hotela, legnem na beton, dolazi ekipa moja, Tanja, Darko, a ja umirem. Polivaju me vodom, dolazim nekako sebi, ulazim u sobu, sutradan smo imali nastup, to mi je nagori nastup koji sam u životu imala. Ja uopšte nisam bila prisutna tu, ja sam pevala, ali mi je bilo bitno samo da ne umrem,“ ispričala pevačica.

Bolest Slavice Ćukteraš sada je iza nje, ali pevačica i sada javno govori o njoj kako bi pomogla onima koji se nalaze u sličnoj situaciji.

POSLEDNJE VESTI