Search
Close this search box.

Slavica Ćukteraš kao žiri „Zvezda Granda“? Evo šta kaže na to

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Slavica Ćukteraš je jedna od prvih pevačica, koju su kao mlade doživela neverovatnu popularnost zahvaljujući muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“, koje je davne 2003. godine osnovao Saša Popović, a koje je danas najgledanije u Srbiji i regionu. Tokom te prve sezone ovaj šou program je takmičarima promenio život iz korena, o čemu svedoči i sama Ćukteraš.

Ona za dnevne novine „Nova“ priča da je slava nije promenila jer je od početka imala svoj stav i nije davala na sebe. Takođe, da može da vrati vreme, sve bi opet isto uradila.

„Uvek sam želela da budem poznata, još otkako sam bila mala. Privlačila su me svetla reflektora, tako da se svakako ne kajem što sam se prijavila za „Zvezde Granda“. To je bilo jedinstveno iskustvo, ta prva sezona je bila posebna po mnogo čemu i dosta toga mi je donela. Da se vrati vreme, opet bih sve isto,“ rekla je Slavica.

Nosi posebne utiske iz perioda tokom takmičenja.

„Bila je to zaista jedna velika avantura, nešto što do tada nismo znali i imali i velika popularnost koju nismo mogli da pretpostavimo da će se desiti. Ne bih rekla da sam ja bila najpopularnija, svi smo bili jednako popularni, dokaz za to je i zajednicka turneja koju smo imali i sve što smo radili. Uvek sam bila i ostala ista, nista me nije promenilo. Nisam postala umišljena, jednostavno sam uvek znala da stavim do znanja kako se može, odnosno ne može sa mnom,“ ispričala je.

Ističe da za sada ne bi prihvatila da bude član žirija nekog muzičkog takmičenja zbog brojnih obaveza.

„Nikad ne reci nikad. Ne znam da li bih mogla celu sezonu ili više. Gostujući član žirija, recimo, bi bila zanimljiva uloga. Ali opet kažem, nikad se ne zna šta život nosi.“

Slavica je u proteklih godinu i po dana vrlo aktivna na društvenim mrežama, a posebno na TikToku. Njene zanimljive i smešne snimke postale su velika atrakcija na internetu, pa su je ljudi zbog toga još više zavoleli.

„Iskreno, u poslednje vreme sam mnogo manje aktivna nego što sam bila. To je bio moj izduvni ventil u vreme kada smo bili potpuno zatvoreni, sada je malo drugačije, iako izbegavam da idem bilo gde,“ navela je pevačica. Osvrnula se i na pojedine negativne komentare.

„Ne mogu da se nerviram što neko ima vremena da sedi i kuca ružne komentare. To je neko ko je verovatno nezadovoljan svojim životom kad mu je potrebno da vređa nekog drugog. Svako ima svoje probleme,“ završava Slavica.

POSLEDNJE VESTI