Šok stihove Rasta posvetio Ani Nikolić?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Pevačica Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta nakon razvoda privlače ogromnu pažnju javnosti turbulentnim odnosom.

Kada je Rasta objavio svoju novu pesmu, odmah su svi posumnjali da su stihovi posvećeni njegovoj bivšoj supruzi.

„I moj je život postao sklekovi i joga, tvoj je život ostao lekovi i votka, rek’o bi’ i droga. Iz pogleda se vidi mnogo toga, iz tvog praznina i nema ništa, samo zloba, jer ti si deo štakora što potajno navijo je da ne izađem iz zatvora“, stoji u Rastinoj pesmi.

Na društvenim mrežama fanovi s počeli da spekuliši o pozadini ove pesme.

„Ovo je posvećeno Ani“, „Sto posto je Rasta isprozivao Anu, au, od ovoga nema dalje“, samo su neki od komentara ljudi na društvenim mrežama.

„Jedna od težih odluka u mom životu bio je razlaz sa Rasom. Tara nije tražila da se rodi, pa ni da gleda naš rokenrol način života. Svađe, prepirke, gurkanja. Tome je došao kraj kada je Tara došla u kuću. Tada je morao da dođe i kraj našem braku. Nisam želele da moje dete bude posrnula Britni Spirs. Računam na DNK da će nešto malo normalnije da pokupi s očeve strane“, rekla je Ana za hrvatski radio „Extra.fm“, pa otkrila da dve osobe, kao što su Rasta i ona, nikako nisu mogle da funkcionišu zajedno:

„Ja sam sada Ana Đurić u dokumentima. Ja i Konstrakta, to je kosmos namestio. Što se Raste tiče, sve što me je očaralo, to me je i razočaralo. On i ja smo isti. On je moje ogledalo. Moje indigo. Dve iste osobe. Isti temperament. Ja sam jedno vreme povlačila ručnu, a on nije želeo. Dve iste osobe teško mogu da funkcionišu. Ja više imam istih karakternih osobina s Rastom, nego s rođenim bratom.“

POSLEDNJE VESTI