Marketing? Posle gnusnih uvreda, Karleuša i Ana Nikolić se zapratile na Instagramu

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Ana Nikolić i Jelena Karleuša već neko vreme su na ratnoj nozi.

Nakon brojnih uvreda, izgleda da su zakopale ratne sekire, a u prilog tome govori činjenica da su se zapratile na Instagramu.

Pored nje, ona je danas zapratila i Acu Lukasa, sa kojim već neko vreme nije u dobrim odnosima.

Sve je počelo kada je Jelena negativno komentarisala Anu, pa joj Nikolićeva nije ostala dužna.

„Nažalost, ovih dana smo svi svedoci tužnog ponašanja nekada divne osobe i nekadašnje zvezde Ane Nikolić. Njeno okruženje, prijatelji i novinari kojima daje intervjue su uglavnom u paklu narkotika i utuče na Aninu krnju ličnost na najgori mogući način. To je put bez povratka. Ne pišem ovo zbog svakodnevnih javnih uvreda na moj račun sa njene strane, na to sam navikla. Iz sažaljenja i ne reagujem. Pišem ovo jer se ljudski i iskreno, plašim najgireg po nju. Ako ovako nastavi, ona možda neće doživeti koncert koji najavljuje…. Ljudi, zar ne postoji niko ko može pomoći ovoj nesrećnoj ženi“, napisala je Karleuša na svom Instagram profilu a Ana joj je žestoko odbrusila, te se dotakla Jelenine navodne afere sa fudbalerom Ognjenom Vranješom.

„Moja draga Jelena, jer ne mogu da kažem koleginica (jer ne zna da peva), tobože se sekira za mene. Preporučila bih joj da se ipak vrati na saigrače svog bivšeg muža i sa njima se dopisuje jer ja za nju nemam vremena. Pevam trenutno u studiju novu pesmu koja govori o ljubavi, a dotična za tu reč ne zna značenje i ne bih da sebi i publici kvarim utisak, jer pažljivo moram da otpevam nekoliko harmonija. Može da mi bude gost na koncertu, ali kao igračica u plesnoj grupi“, glasio je Anin odgovor na Instagramu.

Jelena je potom ponovo žestoko oplela po Ani, ali i po Dari Bubamari.

„U poslednje vreme sam pročitala toliko uvreda na moj račun od raznih ‘estradnih umetnica’, kako sebe nazivaju, da sam padala u iskušenje da reagujem. Ali onda, dok ih gledam kako drogirane falširaju i bauljaju po podu dok se publika smeje ili se ponižavaju svirajući frule zgražavajući publiku svojim pravim licem, ‘umom’ i telom bez fotošopa… Ili po raznim negledanim rijalitijima oživljavaju propale karijere za malo parica noseći vunene kape i kineske implante za grudi ugrađene u du*eta – nešto mi bude žao“, napisala je Karleuša na Instagramu.

POSLEDNJE VESTI