Milica Pavlović odbila da gostuje na koncertu Ane Nikolić: Nisam iz te priče

Pevačice Ana Nikolić i Milica Pavlović sukobile su se pre nekoliko meseci oko pesme „Provereno“.

Naime, ova numera je izašla na Miličinom albumu i brzo postala hit, da bi je potom Ana otpevala na jednom nastupu predstavivši je kao svoju novu pesmu.

Drama oko ovoga trajala je danima, a činilo se da je pomirenje na pomolu kada je Ana pozvala Milicu da bude gost na njenom koncertu 7. oktobra ove godine u Štark Areni.

Pavlovićeva je nedavno održala koncert u Nišu i tom prilikom su je novinari pitali da li će gostovati Ani, na šta je ona rekla da neće.

„Zaista žena ima sjajne pesme, ima predivnu karijeru i želim joj punu Arenu, ali ja neću biti njen gost. Rekla sam ako me pozove, to je kao da vam je neko došao i pokušao da opljačka kuću, a onda idete da pijete kafu zajedno. Nisam iz te priče“, rekla je Milica Pavlović okupljenim novinarima.

Ipak, nije trebalo dugo da prođe a da se oglasi i Ana.

„Pošto sam Milicu Pavlović pozvala na njeno insistiranje da mi bude gost na mom koncertu u Beogradskoj Areni 7. oktobra 2023. godine, ne razumem zašto je to odbila i to na ružan način tako što je sebe nazvala lopovom, koji ne bi da bude gost na mom koncertu? Ponuđena k’o počašćena. Želim joj da u budućem životu i radu promeni takvo mišljenje o sebi jer ja ne mislim da je tako loš čovek“, napisala je ona i označila Milicu.

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI