Milica Pavlović i Danilo Vučić nisu u vezi, pevačica ga slučajno „prihvatila za ruku“

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Milica Pavlović i Danilo Vučić nisu u vezi, nakon što su se na društvenim mrežama pojavile spekulacije da jesu.

Ovo je večeras u suvoparnom saopštenju demantovala pevačica na Instagramu.

Slučajno u istom gradu

„Dragi moji ljudi, ovom prilikom zelim da demantujem istanem na put svim nagadjanjima koja trenutno kruze u medijima. Na drustvenim mrezama se pojavio snimak iz Amsterdama, na kom sam prosetala sa svojim dugogodisnjim prijateljem,“ počela je ona.

„Zadesili smo se u isto vreme u istoimenom graduija sam ga pozvala na kafu sa mnom i mojim prijateljima. Nas odnos je iskljucivo prijateljski, on je vec duze vreme zauzet momak u srecnoj vezi,“ nastavila je Milica i dodala:

„Žao mi je sto je pogresno protumaceno to sto sam ga prihvatila za ruku par puta tokom šetnje.“

Podsetimo, prošlog vikenda, sin predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Danilo uhvaćen je u šetnji Amsterdamom sa misterioznom plavušom, za koju se sumnja da je popularna pevačica Milica Pavlović.

Snimci i fotografije predsednikovog sina sa devojkom plave kose preplavile su twitter i TikTok, a u prilog priči da se radi o Milici idu i njene fotografije sa društvene mreže Instagram.

Naime, pevačica je na svom storiju obelodanila da je u Amsterdamu, kada je objavila fotografiju torbice, kakvu nosi i devojka uhvaćena sa Danilom na fotografijama.

Redakcija UNE, koja je prva objavila ovu vest, pokušala je da stupi u kontakt sa Milicom, ali pevačica nije odgovorila na pozive i poruke.

Jedno je sigurno, snimci iz Amsterdama posebno su inspirisali korisnike Tvitera da satima neprestano pišu samo o ovome.

Da li je cela priča koja trese mreže širom regiona splet slučajnosti ili su Milica Pavlović i Danilo Vučić zaista u vezi, ostaje da saznamo.

Podsetimo, Milica Pavlović retko je pričala o svojim ljubavnim partnerima, a do sada je javnosti rekla da je bila u vezi samo sa Nikolasom Saveljićem, sa kojim je vezu prekinula prošle godine.

POSLEDNJE VESTI