Raspomamljena estrada na rođendanu Sofije Milošević

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Lepa manekenka živi jedan od najlepših životnih perioda, sa izabranikom, fudbalerom Lukom Jovićem, uživa u odgajanju dva naslednika i trenutke iz svoje privatnosti često deli na društvenim mrežama, a juče je ona imala poseban povod za slavlje što je sa brojnim pratiocima i podelila.

Naime, kako je Sofija Milošević proslavila rođendan, imali smo prilike da vidimo putem Instagrama, a po svemu sudeći atmosfera je bila za pamćenje.

Lepotica koja je napunila 32. godine gala proslavu organizovala je u jednom prestoničkom restoranu, specijalno za ovu priliku predivno dekorisanom mnoštvom balona i cvetnih aranžmana.

Slavljenica je blistala u puder roze kratkoj haljini prpijenoj uz telo i sa širokim osmehom koji čitavo veče nije skidala sa lica, ushićeno je oduvala svećice sa torte ukrašene vatrometima dok se u pozadini mogla čuti neizostavna rođendanska pesma.

Za odličnu atmosferu vidnu na fotografijama i snimcima koji su preplavili društvene mreže, bile su zadužene muzičke zvezde Rada Manojlović i Tea Tairović, a brojni prijatelji poseban dan ulepšali su joj veoma dobrim raspoloženjem i pesmom do kasno u noć.

Raspomamljene foto: Instagram

Od poznatih dama među zvanicama našle su se Jelisaveta Orašanin, voditeljka Ksenija Bujišić, manekenka Bojana Krsmanović, Milica Pavlović i mnoge druge, a čini se da je najveselija bila pevačica Jelena Karleuša, Sofijina veoma dobra prijateljica.

Milica i Jelena uživale zajedno foto: Instagram

Pop diva, pored slavljenice, može se reći bila je zvezda večeri. Odevena u izazovni metalik srebrni kombinezon koji je u prvi plan istakao sve njene atribute, neumorno je đuskala uz domaće hitove, a u jednom momentu čak se popela i na sto i dodatno zagrejala već poprilično vruću atmosferu.

https://www.instagram.com/reel/Cp_8q78IVy5/?utm_source=ig_embed&ig_rid=6e448597-ddcd-4831-af2b-14b0a5aa613f

POSLEDNJE VESTI