Raspomamljena estrada na rođendanu Sofije Milošević

SAZNAJ KO POBEĐUJE
U SURVIVORU PRE SVIH

Prijavi se za naš newsletter da saznaš sve!

Lepa manekenka živi jedan od najlepših životnih perioda, sa izabranikom, fudbalerom Lukom Jovićem, uživa u odgajanju dva naslednika i trenutke iz svoje privatnosti često deli na društvenim mrežama, a juče je ona imala poseban povod za slavlje što je sa brojnim pratiocima i podelila.
Naime, kako je Sofija Milošević proslavila rođendan, imali smo prilike da vidimo putem Instagrama, a po svemu sudeći atmosfera je bila za pamćenje. Lepotica koja je napunila 32. godine gala proslavu organizovala je u jednom prestoničkom restoranu, specijalno za ovu priliku predivno dekorisanom mnoštvom balona i cvetnih aranžmana. Slavljenica je blistala u puder roze kratkoj haljini prpijenoj uz telo i sa širokim osmehom koji čitavo veče nije skidala sa lica, ushićeno je oduvala svećice sa torte ukrašene vatrometima dok se u pozadini mogla čuti neizostavna rođendanska pesma. Za odličnu atmosferu vidnu na fotografijama i snimcima koji su preplavili društvene mreže, bile su zadužene muzičke zvezde Rada Manojlović i Tea Tairović, a brojni prijatelji poseban dan ulepšali su joj veoma dobrim raspoloženjem i pesmom do kasno u noć.
Raspomamljene foto: Instagram
Od poznatih dama među zvanicama našle su se Jelisaveta Orašanin, voditeljka Ksenija Bujišić, manekenka Bojana Krsmanović, Milica Pavlović i mnoge druge, a čini se da je najveselija bila pevačica Jelena Karleuša, Sofijina veoma dobra prijateljica.
Milica i Jelena uživale zajedno foto: Instagram
Pop diva, pored slavljenice, može se reći bila je zvezda večeri. Odevena u izazovni metalik srebrni kombinezon koji je u prvi plan istakao sve njene atribute, neumorno je đuskala uz domaće hitove, a u jednom momentu čak se popela i na sto i dodatno zagrejala već poprilično vruću atmosferu.

POSLEDNJE VESTI