Milica Pavlović u problemima zbog koncerta, razbesnela Priju i Anu Nikolić

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Milica Pavlović u problemima je navodno zbog Ane Nikolić i Aleksandre Prijović.

Iako je Milica prva, još krajem prošle godine pričala da planira veliki koncert u Beogradu, nije spominjala datum, pa su koleginice dok se ona premišljala kad će i kako će, odradile posao.

Prvo je Ana Nikolić zakazala koncert za 7. oktobar, pa onda i Aleksandra Prijović za 29. septembar, što je Milicu i šokiralo i razočaralo.

„Na estradi postoji tihi rat između Aleksandre i Milice. Njih dve su naizgled u vrlo dobrim odnosima, ali postoji tihi rivalitet i stalno se nadmeću koja je bolja. Milica je u jednom momentu rekla da na jesen planira koncert i dok se trudila da zagolica maštu fanovima, Prija je objavila datum. Odmah desetak dana posle nje, to je uradila i Ana sa kojom je Milica već imala problem oko pesme Provereno. Sad može da zaboravi za koncert u tom periodu,“ kaže izvor i potvrđuje da je Milica Pavlović u problemima.

Milica Pavlovic u problemima

„Slična je muzika i publika , pa ne sme da rizikuje da porede koja je bolje prošla, jer njoj ego ne bi dozvolio da ne bude na vrhu. Ako sad i zakaže koncert pre Aninog i Aleksandrinog, napašće je da im namerno zabija nož. Prošla bi kao Seka koja je zakazala koncert nedelju dana pre Darinog, pa su se i posvađale.“

Milica sad ne zna šta da radi. Kraj godine joj je popunjen nastupima, ne sme da ih otkazuje jer gubi brdo para, tako da je baš jako nervozna,“ ispričao je izvor.

POSLEDNJE VESTI