Search
Close this search box.

Nova afera drma Živojinoviće, Prija i Filip otišli od Brene

Saznaj sve o Survivoru pre drugih!

Prijavi se na naš newsletter odmah i informacije dobijaš pre drugih!

Porodica Živojinović opet je u centru skandala, ovog puta zbog navodne gradnje na gradskom zemljištu i bez potrebne dokumentacije…

Komšije se žale, tvrde da radovi traju mesecima, da je već i sprat kuće završen i da Živojinovići hoće da naprave poseban ulaz i tu novu kuću izdaju.

Brena i Boba zbog toga danima nemaju mira, prozivke samo pljušte dok Aleksandra Prijović i Filip Živojinović gledaju svoja posla i sklanjaju se od bruke.

Prepuštaju Breni i Bobi da rešavaju svoje probleme, a oni žive svoj život i ne propuštaju nijedan važan gradski događaj.

„Prija i njen muž žive u svom domu, nemaju nikakve veze sa tom gradnjom, ne mešaju im se u poslovne i privatne odluke, ali opet, mnogi su se iznenadili kada su se pojavili u Areni na Rozginom koncertu, pogotovo jer se znalo da će tamo biti mnogo medija i da su pitanja na ovu goruću temu neizbežna, ali su ih vešto izbegli. A i bilo šta da kažu pre Brene ili Bobe, nije u redu, a oni će, ako misle da je to potrebno, izaći sa zvaničnim saopštenjem.

„Uostalom, ako Brena i Boba nisu reagovali, zašto bi se Prija i Filip krili od javnosti,“ piše Svet.

POSLEDNJE VESTI