Search
Close this search box.

Prija je sprečila Filipovo venčanje sa ovom glumicom, a sad mu zabranila je vidi?!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Promocija filma „Munje opet“ obradovala je fanove kultnog prvog dela, ali i pokrenula neke gradske tračeve.

Legendarna ekipa predvođena Sergejem Trifunovićem, Borisom Milivojevićem, Nikolom Đuričkom, Sekom Sablić, pobrala je aplauze, a Maja Mandžuka sve ostavila bez daha.

Glumica koja je dugo živela i radila u Americi sada se vratila u punom sjaju, lepša nego ikad što baš nije obradovalo Aleksandru Prijović, ako je verovati tračevima.

Navodno, ona ne bi volela da njen muž Filip, koji je sada i sam u filmskom biznisu sarađuje sa glumicom koju je hteo da oženi i nazivao svojom najvećom ljubavlju, a to mu je i rekla.

Maja i Filip bili su u ozbiljnoj vezi, zajedno su živeli u Americi čak tri godine, a uveliko se očekivalo i da će se venčati. Izlazili su po klubovima, posećivali koncerte i sportska dešavanja, kakav je bio recimo Dejvis kup na kojem su igrali Novak Đoković i Janko Tipsarević.

https://www.instagram.com/p/CBNbr6dJz_7/

Maja je tada u Americi radila kao producent, a Filip je bio sportski agent, kretali su se u otmenom društvu, a on je imao podršku Brene i Bobe da tamo gradi karijeru. U jednom trenutku krenule su priče, da se par često svađa, ali razlaz niko nije očekivao.

To se za njihove prijatelje u Srbiji desilo iznenada, Filip je došao iz Los Anđelesa u Srbiju na odmor i to je bio kraj. Posle nekoliko meseci on je ušao u vezu sa Aleksandrom Prijović i zbog nje odbio da se vrati u Kaliforniju što je bilo neophodno da bi produžio licencu za fudbalskog menadžera.“ kaže izvor.

„To je tada baš razbesnelo Brenu i Bobu koji su mnogo novca uložili u njegovo školovanje, a pričalo se da su za to okrivili Priju, koja zato u početku nije bila dobrodošla u njihovoj porodici,“ otkriva izvor.

POSLEDNJE VESTI