Search
Close this search box.

Dadilja otkrila kakvi su roditelji Aleksandra Prijović i Filip Živojinović

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović ulogu roditelja shvatili su veoma ozbiljno, trude se da svom nasledniku detinjstvo i odrastanje učine što lepšim i bezbrižnijim, da svaki trenutak iskoriste na najbolji mogući način i slobodno vreme što kvalitetnije provedu zajedno.

Ipak, činjenica da se pevačica na posao vratila tri meseca posle porođaja, kao i brojne obaveze koje poznati mama i tata imaju, ne dozvoljavaju im uvek da se potpuno angažuju oko Aleksandra.

Kako bi on bio maksimalno zbrinut, pored baka Zorice i Borke koje ga obožavaju, Aleksandra Prijović i Filip Živojinović angažovali su dadilju koja im pomaže kada je neizbežno da odsustvuju od kuće, a u međuvremenu je ta žena postala član njihove porodice i stekla veliko poverenje.

Najčešće ga ostavljamo mojoj i Filipovoj mami, a često je sa njim i žena koja ga čuva i koju smatramo članom porodice. Aleksandar je postao mezimac naših porodica pa se svi utrkuju u tome ko će da provodi vreme sa njim,“ ispričala je Prijovićka jednom prilikom za „Gloriju“, otkrivajući koje kriterijume je morala da zadovolji dadilja za malog Aleksandra.

Imali smo stroge kriterijume prilikom izobra dadilje. Bilo nam je važno da bude brižna, da voli decu i da na najbolji mogući način učestvuje u njegovom odrastanju. Baš takvu smo i našli,“ rekla je pevačica koja fotografije dečaka ne želi preterano da deli sa javnošču.

Dobri roditelji foto: Instagram

Baš kao što poznati par ima samo reči hvale za dadilju, tako i ona o poslodavcima govori biranim rečima.

Prijateljima se poverila da su Aleksandra Prijović i Filip Živojinović izuzetno brižni roditelji, da dečak odrasta okružen ljubavlju i pažnjom, a mama i tata se trude da mu ispune svaku želju.

POSLEDNJE VESTI