Search
Close this search box.

Maja Mandžuka: Nikad nisam pričala o Filipu Živojinoviću, neću ni sad

Saznaj sve o Survivoru pre drugih!

Prijavi se na naš newsletter odmah i informacije dobijaš pre drugih!

Glumica Maja Mandžuka veliku popularnost stekla je u filmu „Munje“, čiji je nastavak nedavno ugledao svetlost dana, a u kome tumači ulogu Kate.

Prošlo je 22 godine od prvog dela kultnog filma, a u međuvremenu Maja je živela u Americi, gde je imala priliku da upozna mnoge svetske zvezde.

„Imala sam priliku da vidim na pijaci poznate glumce, Brusa Vilisa recimo, voditelja Leri Kinga… Sve je tu vrlo privatno. Oni vole da se opuste, žive malo povučene živote. Neki su postali moji prijatelji, bila sam im domaćin u Beogradu, spremala tradicionalnu klopu i to se njima baš dopalo. Džoni Dep hoće da se slika, ali recimo Dženifer Aniston ne voli. Zavisi gde su. Oni uvek ispoštuju protokol, uvek je to na jednom ozbiljnom nivou, kako treba da bude. Baš sam vezana za svoju zemlju“, poručila je glumica.

Poznato je da je glumica svojevremeno bila u dugogodišnjoj vezi sa Filipom Živojinovićem, koji je danas u braku sa Aleksandrom Prijović.

„Ja se uvek trudim da se pojavim u medijima kad imam povoda, ali ovako ne. Od 16. godine imala sam korektan odnos s novinarima i uvek sam se trudila da izašem u susret. Nisam nikad demantovala, nisam se oglašavala. Imala sam neke neprijatne situacije, ali to sam zaboravila. Nisam nikad otvoreno govorila o vezi s Filipom i trudim se da tako ostane. Sve zanima da li imam dečka, mogu samo da kažem da sam srećna i ispunjena. Stvarno mu želim sve najbolje i super je dečko, bili smo usmereni jedno na drugo u Americi. Tamo se jako puno radi, imaš vikend, igraš odbojku, malo malibu i živi se za vikend. Bila sam ispunjena. Ja privatno volim i pratim sport, pratila sam Novaka i uvek bila najglasnija na stadionu“, kaže Maja.

https://www.instagram.com/p/CpxVfvUouT0/

Na njenu lepotu nije ostao imun ni brazilski fudbaler Ronaldo Nazaria, ali Maja ga je odbila.

„Nisam dala broj Ronaldu, duga je priča, nije on bio zauzet, nego ja. Sjajan je momak, veliki igrač i jako kulturan. Nije se naljutio što mu nisam dala broj. Ljudi iz Brazila su jako srdačni, imaju tu toplinu kao mi“, kazala je glumica u emisiji „Premijera vikend specijal“.

Podsetimo, Majina sestra Maša svojevremeno je bila u vezi sa glumicom Demi Mur. Kako je Nova.rs saznala, njih dve imaju i dete koje su dobile vantelesnom oplodnjom.

POSLEDNJE VESTI