Search
Close this search box.

Otkrivena afera: Pre Aleksandre Prijović, Filip je bio sa ovom plavušom

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Filip Živojinović, sin Slobodana Bobe Živojinovića, imao je zanimljiv ljubavni život pre nego što je ušao u brak sa pevačicom Aleksandrom Prijović.

„Filip Živojinović na odmoru sa Majom Šuput“ pisali su mediji koji se bave zabavom u leto 2009. godine.

Najstariji sin Slobodana ‒ Bobe Živojinovića, koji je u to vreme imao 24 godine, viđen je u hrvatskom letovalištu Novi Vinodolski, u društvu pet godina starije pevačice, i trač o romansi brzo je počeo da se širi.

Razlog više za interesovanje javnosti krio se i u činjenici da je zvanična devojka Filipa Živojinovića u to vreme bila manekenka Sofija Milošević.

Maja se tada oporavljala od dve propale veze u nizu; nakon što ju je oftalmolog Dean Šarić ostavio zbog jedne novinarke, počela je da se zabavlja sa preduzetnikom Andrijanom Plenčom, ali se i ta priča neslavno završila posle nekoliko meseci.

Iako su fotografije Maje i Filipa sa bazena, iz spa-centra ili noćnog kluba danima punile novine, oni u prvo vreme nisu tome pridavali važnost, ali su posle izvesnog vremena odlučili da demantuju glasine koje su uzele maha.

„U Novom Vinodolskom bio sam na porodičnom odmoru. Tamo je bila i Maja. Imamo mnogo zajedničkih prijatelja i istina je da smo dosta vremena provodili zajedno, ali između nas se nije dogodilo ništa intimno,“ izjavio je Filip u emisiji Red Carpet i time pokušao da stavi tačku na svoj odnos sa pevačicom, ali je ta priča još neko vreme živela.

https://www.instagram.com/p/CaGoAorsGVQ/

Maja Šuput se pre dve godine udala za Nenada Tatarinova, vlasnika konsultantske firme, sa kojim je dobila sina Bluma, dok je Filip u srećnom braku sa Aleksandrom Prijović.

POSLEDNJE VESTI