Istina o odnosu Lepe Brene i Prijovićke: “Molila sam Filipa da me ne vodi u njenu kuću!”

Aleksandra Prijović i Lepa Brena oduvek su imale odnos za primer, koji nimalo ne nalikuje onom klasičnom poimanju odnosa svekrve i snajke. Ipak, pojedine izjave Aleksandre Prijović često navode javnost da posumnjaju u skladan odnos svekrve i snaje.

Iako Aleksandra ne govori često o privatnom životu,  u poslednje vreme spekuliše se kako odnos sa Lepom Brenom nije najsjajniji. Takođe, neretko joj pripisuju da karijeru koju ima, je zahvaljujući Filipu i Breni.

Pored toga što je emotivno ispunjena uz sina bivšeg tenisera, Bobe Živojinovića, pevačica je i na poslovnom dobitku. Lepa pevačica je u intervjuu za Svet svojevremeno otkrila da je sada dosta bliža sa svekrvom i bivšom vlasnicom „Grand produkcije,“ Lepom Brenom i da je iznenađena koliko joj se život promenio.

“Sada sa njom imam odnos kao sa majkom. U početku nije bilo tako. I to zbog mene. Bilo me je sramota, iskreno,” rekla je Prijovićka za Svet, a potom  je dodala:

“Zato što Brenu i Bobu poznajem godinama, pevala sam na njihovim privatnim proslavama i sad sam ja tu, kao, odjednom u vezi. I onda kad sam došla prvi put, htela sam da me zemlja proguta. Osećala sam se kao da sam nešto loše uradila. Filip mi kaže da idemo kod njega, a ja ga preklinjem da me ne vodi tamo.”

Kao što se odlično slaže i sa Lepom Brenom, Aleksandra i Zorica takođe neguju lepe porodične odnose. Što možemo i sami da vidimo, jer svake godine, Zorica podeli fotografiju kojom  Aleksandri čestita rođendan, te možemo da zaključimo da se prava svekrva i snajka izuzetno poštuju i vole.

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI