Search
Close this search box.

Svi moji bivši su bili promašaj: Ljubavni život Milice Pavlović

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Dečko Milice Pavlović, tema koju pevačica ne načinje nikada! Od početka svoje karijere ona nije uplovila u ozbiljnu vezu, a prema njenim rečima muškarci imaju strah od nje.

„Hmm.. Ajde, čekaćemo da se pojavi neko, pa ćemo pričati na tu temu. Napravićemo neku audiciju gde ćemo da stavimo frajere, pa ćeš sam videti kako se oni us**u ispred mene,“ rekla je pevačica prošle godine, odbijajući da odgovori ko je dečko Milice Pavlović, preneo je Svet.

Sve ljubavi Milice Pavlović, kako tvrdi pevačica, bile su promašaji.

„Ja mogu samo o promašajima da ti pričam. Ništa pametno. Da ima nešto pametno, taj bi bio sa mnom. Svi muškarci koji mi se udvaraju teški su promašaj! A i moji bivši su svi bili neki promašaji. Svi su oni dobri momci i piju sad viski,“ dodala je ona.

Nešto kasnije je demantovala samu sebe.

„Moji bivši nisu bili promašaji, trebalo je da se dese baš u tom periodu kad su se desili. I svi su oni uneli neku lepu energiju u moj život. E sad – neko je završio s „dabogda propao“, neko ovako, a neko onako. Sve te moje pesme ne bi ni nastale da nije bilo njih. Inspirisali su me mega,“ objasnila je, prenosi Ekskluziv.

Ko je dečko Milice Pavlović?

dečko Milice Pavlović

„Ja sam zbir svih dobrih i loših stvari koje su mi se desile i svakako da su neke ostavile ozbiljan trag na moju ličnost i formirale strah od ljubavi. Preciznije, bojazan od toga da ću biti ostavljena, izneverena, razočarana, ponižena i da će neko obrisati pod mojim osećanjima. Na pragu punoletstva doživela sam jednu od najvećih životnih izdaja i razočaranja u muško-ženskom odnosu, bila sam izuzetno mlada, a ta nemila epizoda na kraju me je dovela u situaciju da moji najbliži nisu znali kako da mi pomognu. Nakon svega što se desilo, nesvesno sam podigla zid oko sebe. Sa ove tačke gledišta shvatam da čitavu situaciju nije trebalo da doživim tragično i dozvolim da to do te mere utiče na moj život, da se potpuno emotivno zaključam, postanem sumnjičava, nepoverljiva i paranoična. Često kažem da taj deo moje prošlosti spada u kutiju mojih mračnih tajni,“ rekla je svojevremeno.

Sigurna sam da je to uzrok svih problema kada je reč o mom stavu prema muškarcima. Imam izuzetno negativan pristup prema svakom momku koji pokušava da me osvoji,“ zaključila je pevačica, a da li će se ipak u njenom životu naći neki pravi princ na belom konju, pokazaće vreme.

Pevačica je oduvek svoj ljubavni život čuvala daleko od očiju javnosti. Ipak, jedan dečko Milice Pavlović bio je javan – jedino je vezu sa vaterpolistom Nikolasom Saveljićem i sama potvrdila.

„Ja sam bila sa Nikolasom, priznajem. Ne znam zašto sam to krila. Bili smo godinu i po dana zajedno. Mi smo se viđali svuda. I jednom kada je došao u Beograd i uhvatio nas je „Paparaco lov“. Ja sam teška osoba. Kada smo šetali Kalemegdanom, stavljala sam kapuljaču,“ rekla je ona i dodala da mu je upoznala i majku:

„Nikolas je dobar dečko, vaspitan dečko. I tačno se vidi po majci da je takav. Upoznala sam je. Bila je to jedna lepa priča,“ rekla je ona, pa otkrila razlog raskida.

„Nismo mi raskinuli zato što je on mene nije voleo ili ja njega, već zato što je on na drugom kontinentu. Čuli smo se kad mi je preminula baka,“ ispričala je Pavlovićeva.

POSLEDNJE VESTI