in

Ana Mihajlovski i Vuk Kostić: Veza na testu zbog pandemije

Ljubav na ispiti

Jedna od glavnih tema u javnosti bila je da li su Ana Mihajlovski i Vuk Kostić u vezi. Lepa voditeljka i poznati glumac nisu puno komentarisali ove navode, sve dok se jednom prilikom nisu pojavili zajedno na nekom događaju.

Iako su se na promociji serije „Južni vetar“ suzdržavali od komentarisanja njihovog odnosa, moglo se jasno zaključiti da uživaju u ljubavi. Ana Mihajlovski i Vuk Kostić su se sve vreme držali za ruke i pozirali foto-reporterima.

A onda se desilo ono što niko nije mogao da nasluti – vanredno stanje. I razdvajanje.

„Vuk i Ana se već dve nedelje uopšte nisu videli. Redovno se čuju, ali su rešili da naprave malu pauzu. Otkako je proglašeno vanredno stanje, oni su odlučili da se svako posveti svojoj porodici, a da vezu trenutno stave na stend-baj. Vuk je veoma privržen majci, naročito zato što nakon očeve smrti brine o njoj. Budući da je starija populacija najugroženija pandemijom korona virusa, on ne želi da svojom neopreznošću ugrozi majku,“ ispričao je izvor blizak paru za magazin Vip Svet.

U aprilu je trebalo da proslave pola godine veze, pa će verovatno sa zakašnjenjem napraviti žurku za sve prijatelje.

„Zato je odlučio da bude u izolaciji, da se ne kreće po gradu, pa čak i da se ne viđa sa Anom. Sa druge strane, ona ima troje dece, dve ćerkice i sina, pa ni njoj nije do izlazaka, osim što mora do prodavnice ili apoteke. Tim više što sada ima slučajeva i da su deca zaražena korona virusom,“ istakao je pomenuti izvor i dodao:

„Nije to ništa čudno. Oni su odgovorni ljudi, imaju svest o ozbiljnosti stanja u kom se nalazimo i bezbednost porodica su stavili ispred svojih želja.“

Trenutno su na pauzi

Ana Mihajlovski i Vuk Kostić ovog meseca obeležili bi šest meseci veze, ali slavlje će morati malo da pričeka.

„Njih dvoje su se baš našli i odlično se razumeju. Naravno, nije im lako. Žele da budu jedno sa drugim, ali su na pauzi do daljnjeg. Inače, u aprilu je trebalo da proslave pola godine veze, pa će verovatno sa zakašnjenjem napraviti žurku za sve prijatelje. Oni su stalno na vezi. Vuk je pravi džentlmen. Stalno pokazuje Ani koliko mu je stalo do nje, a sada gleda da joj stalno priređuje neka iznenađenja. Svakog dana je zasmejava preko video-poziva,“ dodao je izvor za Svet.

„Ma, svaka im čast. Ovim su pokazali koliko zapravo brinu jedno o drugom i koliko su odgovorni ljudi,“ istakao je izvor na kraju.