Search
Close this search box.

Bahanalije u kući Miloša Bojanića! Gola Goca Božinovska, a i Brena bila tu

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Goca Božinovska nedavno se podsetila davnih vremena kada se družila sa Lepom Brenom i Zlatom Petrović.

Kako je navela, redovno su išle na more, u kuću Miloša Bojanića i tamo su se provodile za sve pare!

„I Goca i Zlata se rado sećaju tih vremena, Brena takođe, ali kako su im deca rasla, obaveza je bilo sve više i sticajem okolnosti, prestale su da letuju u toj kući na obali zaliva u Boki,“ započinje naš izvor i dodaje:

„Baš se Goca nedavno prisetila žurki i bahanalija na moru, pa se zezala da su njih tri, kad same ostanu, umele da se poskidaju i da pevaju do zore na sav glas, ma šou je bio. Baš im je bilo dobro, nijedna nikad neće zaboraviti taj period, a sad su vremena drugačija, nekako se brže živi i nema se vremena ni za šta,“ prepričava izvor.

Goca se prisetila ludih provoda sa Brenom i Zlatom.

„Godinama smo išle skod Miloša. Divna druženja sa kolegama, sa Nadom Topčagić, Zlatom, Sanjom, Brenom. Ustanemo, odemo na doručak, pa onda kupanje, sunčanje, pa povratak na ručak, pa opet uživanje, večera i onda u provod. To su bila druženja. Čak smo se smenjivali svi i oko pripreme hrane, iako je kuhinja radila. Danas ja spremim nešto, sutra Miloš, neki dan Zlata, ko je kako raspoložen. Nije bilo nikakve sujete, zlobe, bilo čega. I skidanja je bilo, tad je to bilo normalno.“ priseća se ona.

„Ja sam najviše volela kad krenem da se kupam da skinem gornji deo kupaćeg, mada sam se i ovako sunčala. Tad to nije bilo sramota, pa svaka treća devojka se sunčala samo u gaćicama. Posle je došlo to da je kao nemoralno, degutantno. Ako ćemo iskreno, tad nije bilo ni ovih telefona, kamera i svega. Ljudi su znali da uživaju u životu,“ ispričala je Božinovska.

POSLEDNJE VESTI