Search
Close this search box.

Zlata i sestra su htele da me ubiju, a ja izvadila pištolj: Goca Božinovska otkrila detalje ljubavi sa Šijanom

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Pevačica Goca Božinovska svojevremeno je bila u braku sa bokserom i „opasnim“ momkom Zoranom Šijanom.

U zajednici su dobili i dvoje dece, sina Mirka i ćerku Zoranu. Samo dve godine nakon njihovog razvoda, Zoran je ubijen.

Goca često govori o njihovoj ljubavi koja je otpočela na moru, a među glavnim akterima bila je i njena koleginica i dobra prijatljica Zlata Petrović.

„Kad sam videla Šijana izgovorila sam Zlati: ‘Kad bi me pitao da se udam ja bih odmah otišla’. Ona je bio najlepši čovek u Srbiji, ja nisam znala da je moćan i šta ima. Došao je na plažu, sve su se devojke okrenule, ja sam bila hladna, sedim, sa detetom, ali sam stvarno izgledala dobro. Pitala sam Zlatu da li me gleda, ona kaže da gleda, nije prošlo pola sata, dolazi Šijan i njegov drug pravo kod mene i Zlate. Dogovorili smo se da se vidimo posle večere i da idemo u život. Šijan hoće da nosi Jelenu, a taj dečko Zlatinog Mikija“, rekla je Goca u emisiji „Premijera vikend specijal“.

Već sutradan su se sreli na aerodromu, a ubrzo je usledila i prosidba.

„Odvedemo decu, mama ostane sa njima, i mi smo se vratili u diskoteku, ludovali do jutra. On meni kaže da neće spavati i ide za Beograd, a meni bilo žao. Nije mi tražio ni broj, ništa. U avionu sam razmišljala da li ću ga videti. On stoji na aerodromu, pitam Zlatu da li haluciniram, mi smo krenule, da se pravimo lude. Srce mi je lupalo, nisam znala gde je izlaz, a on kaže: ‘Jao i vi ste stigli, ja čekam jedno druga’, a posle je rekao da se folira. On se nama ponudi da nas vozi na ručak, posle toga me je odvezao da ostavim dete kući, posle toga smo se vratili za Surčin i sutra ujutru u pet sati me pita da se udam za njega, ja mu kažem: ‘Važi, važi sutra ću ti reći’, kad smo ustali on me ponovo pita, ja kažem: ‘Dobro hajde’“, dodala je ona.

Međutim, Gocina okolina je bila protiv toga da se tako brzo uda, te su pristali tek kada je izvadila pištolj.

Ipak, pevačica negira da je znala za postojanje bilo kakvog klana, a poznato je da je Šijan bio jedan od glavnih članova surčinskog klana.

„Zlata je htela da me ubije. Krene da me vozi, a Zlata me čeka, a moja sestra da me ubije. On meni daje pištolj mali da stavim kod sebe u torbu, ja sam to i zaboravila. Otišla sam u stan, Zlata me sačekala: ‘Ti si pukla, da se udaješ nisi normalna’, zaključaju me u stan. A ja se setim da imam pištolj i kažem: ‘Ne budete li me pustili da izađem sve ću vas poubijati’, i izvadim pištolj. Kad su videle pištolj, onda su rekle da me puštaju, svi mi kažu: ‘Završila si sa nama’. Ovamo moja ljubav, a ovamo se svi odriču mene, ja sam se odmah udala. Odmah smo dobili i decu, u decembru sam ostala u drugom stanju, on je hteo sve odmah i sad. Klan nije postojao, bilo je par njih, par drugara koji su se družili. Šijan je imao te kučiće, vodio ih u borbe, svako je nešto radio, nisam razmišljala šta rade ti njegovi drugovi, nisam nikad čula za taj klan“, zaključila je pevačica.

https://www.instagram.com/p/CXf-c2ol5bE/?hl=en

POSLEDNJE VESTI