Search
Close this search box.

Viki Miljković: Kandidatima kupujem garderobu i smeštaj, laž je da uzimamo mito

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Već danima se priča o tome da je Snežana Đurišić tražila novac od Dušana Vukadinovića, jednog od takmičara Zvezda Granda, a sve kako bi mu omogućila prolazak u naredni krug takmičenja.

Tim povodom oglasili su se članovi žirija pomenutog takmičenja, koji su sve demantovali, tvrdeći da je sve čista izmišljotina.

Međutim, Viki Miljković je za razliku od ostalih članova žirija, koji su samo kratko demantovali pomenute navode, bila detaljnija, pa je opisala kako ona tretira takmičare kojima je mentor.

Foto: Instagram

„Jako mi je žao što se to dešava. Ja sam na turneji u Americi, pa sam zbog vremenske razlike ispratila koliko sam mogla o čemu se radi. Mogu da kažem da nije istina da bilo ko od članova žirija uzima novac od kandidata. Mi živimo život “Zvezda Granda”. Daću vam samo primer iz mog života. Mnogo puta sam nekim kandidatima koji, nažalost, nisu bili u mogućnosti da dođu na snimanje davala i novac i obezbeđivala smeštaj ili garderobu,“ rekla je Viki Miljković, pa dodala:

„Takođe, uvek kad se družimo ili vežbamo obezbedjen je ketering. Toj deci smo maksimalno posvećeni i trudimo se da im pomognemo koliko god možemo. Takvi smo prema svakom kandidatu, bez izuzetka. Verujem da se i druge kolege jednako ophode sa svojim takmičarima,“ rekla je Viki.

POSLEDNJE VESTI