Search
Close this search box.

Lepa Brena čuvala decu, Lady Gaga radila u striptiz klubu

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Život najvećih holivudskih zvezda izgleda lagan poput prolećnog povetarca. Naravno, i oni imaju probleme u studiju ili na setu tokom snimanja, ali nakon toga sve izgleda kao ogroman bankovni račun sa bezgranično nula i kao lagan dan na holivudskim brdima koji se nikada ne završava.

Međutim, pre nego su naše omiljene zvezde pristupile životu nezamislivog bogatstva i slave, morale su plaćaju svoje dugove i račune – baš kao i svi ostali. Od maskota restorana brze hrane, do prljavih sudova i striptiz klubova, ove javne ličnosti morale su debelo da se pomuče pre nego što su potpisale svoj prvi milionski ugovor ili dobili ulogu u blokbasteru.

Pre nego je postala reperka Nicki Minaj, Onika Maraj, kako glasi njeno pravo ime, bila je konobarica koja je služila jastoge. Kako je jednom sama priznala, nije bila baš najbolji radnik, jer je uvek gledala kako će da eskivira posao.

Miley Cyrus je s druge strane sakupljala donji veš nakon koncerata svog oca, Billyja Raya Cyrusa.

„Davao mi je honorar da kao tinejdžerka posle njegovih nastupa izađem na scenu i sakupim donji veš koji je on dobijao. Ja sam tako tražila velike gaće i govorila mu ‘Tata, pronašla sam tvog največeg fana’“, kroz smeh je izjavila Miley jednom prilikom.

Kada je u pitanju striptiz klub i javne ličnosti koje su se oprobale kao igrači oko šipke – lista je veoma duga. Tu su Cardi B, Lady Gaga i Madona, ali i glumac Channing Tatum. Kako je sam izjavio, sa devetnaest godina je napustio fakultet i krenuo da nastupa kao muški striptiz u noćnim klubovima u Njujorku. Brzo je napustio posao, jer se odao drogi i alkoholu kako bi „pregurao“ smene.

Glumica Gabourey Sidibe radila je na hot lajnu. Prema njenim rečima, svakodnevno se javljala klijentima na telefon i glumila zgodnu devojku koja je željna seksa:

„Kada sam postala glumica, svi su me pitali da li sam imala nekog iskustva ranije, pre Holivuda, a ja sam uvek govorila da jesam. Imala sam svoje glumačko iskustvo preko telefona, pretvarala sam se da sam zgodna dvadesetogodišnja devojka koja jedva čeka da je neko odvali.“

Beyonce je pre muzičke karijere radila u frizerskom salonu, a Tom Cruise je bio čistač u hotelu.

Glumac Brad Pitt takođe je svojevremeno izjavio da je imao „zabavan glumački posao“ – bio je obučen u pile ispred restorana brze hrane i pozivao je prolaznike na ručak.

Nema puno razlike ni kada je reč o domaćim zvezdama. I oni su, poput holivudskih, u prošlosti radili potpuno druge poslove.

Pevačica Goca Tržan, na primer, otkrila je da nikada nije čekala da joj novac padne sa neba, već je u ranoj mladosti počela da radi i zarađuje. Nije se libila nijednog posla, pa je tako kao tinedžerka prodavala sladoled na ulici.

„Na letnjem raspustu 1992. godine odlučila sam da zaradim neki dinar, pa sam preko omladinske zadruge potražila posao. Motiv su mi bile mnoge neispunjene želje i smatrala sam da je najbolje ako sama zaradim za sve neophodne sitnice“, ispričala je Goca svojevremeno za domaće medije.

Jedna od naših najvećih zvezda Lepa Brena ne krije da je u mladosti radila kao bebisiterka, a u tom periodu čuvala je pevačicu Anu Štajdohar. Ona je posao dadilje radila tokom studentskih dana, kako bi zaradila novac za život u Beogradu, dok je studirala turizam.

Momčilo Bajagić Bajaga se muzikom bavio od detinjstva, ali je u prvom razredu gimnazije poželeo da sam zaradi svoj dinar. Malo ko zna da je tada sa drugarima kupovao veštačku kinesku svilu, koju su farbali u crno i prodavali je u Knez Mihailovoj ulici.

„Prve pare sam zaradio pre nego što sam počeo da sviram, iako sam vrlo rano počeo da se profesionalno bavim muzikom. Recimo, još kada sam bio prvi razred gimnazije, imali smo neke bendove koji su bili, kako bih rekao, neprofitabilni i sećam se da smo kupili onu veštačku kinesku svilu, da smo je farbali u crno i prodavali u Knez Mihailovoj kao ešarpe. Te ešarpe su izgledale fenomenalno kada se ofarbaju i kada se ispeglaju, ali čim ih staviš, to se izgužva i ne liči ni na šta“, rekao je svojevremeno Bajaga za domaće medije.

POSLEDNJE VESTI