Search
Close this search box.

Ko je snimao filmove za odrasle, a ko je ubica: 10 najšokantnijih selebriti tajni

Za neke smo sigurni da su istina, a neke od ovih tajni u međuvremenu su od trača postale pravi urbani mitovi. Šta je zaista tačno, a šta ne, zaključite sami.

1. Sylvester Stallone je snimio film za odrasle

Karijera legendarnog glumca otpočela je filmom za odrasle, koji nosi naziv „Parti kod Kiti…“.

2. Sestra Jacka Nickholsona je ustvari bila njegova majka

Jedan od najvećih holivudskih glumaca Jack Nickholson rođen je 1936. godine. Istorija njegovog rođenja je prava tema za špansku seriju. Otac, o kome glumac ništa nije znao, ostavio je svoju trudnu suprugu mesec dana pre porođaja. Majka devojke, koja je radila kao striptizeta u jednom od noćnih klubova, rešila je da pomogne ćerki i čuva njenog sina. Dečaku nikada nisu rekli ko mu je prava majka i sve do svog tridesetog rođendana on je rođenu majku zvao sestrom, a baku – majkom. O tome je Jack saznao od novinara „Time“ magazina koji mu je šokantnu vest saopštio za vreme intervjua, 1974.godine. U to vreme obe žene su već umrle.

3. Don King je ubio dvoje ljudi

Bokserski  menadžer kojeg nazivaju Kraljem boksa i Kumom američkog boksa, pre nego što je postigao veliki uspeh, ubio je dvojicu ljudi. Jedan od njih je bio kradljivac kojeg je King upucao 1954. godine i bio oslobodjen od strane suda. Drugi je bio sitni, ulični preprodavac, koji je Kingu dugovao 600 dolara, a King ga je 1966.godine tukao do smrti i u zatvoru proveo svega četiri godine.

4. Winona Ryder je prirodna plavuša

Poznata američka glumica koja je nekoliko puta novinovana za Oskara, tokom svoje celokupne karijere nije se pojavila pred publikom svetlije kose, jer su je nazivali – „najseksi brineta Holivuda“ i dodeljivali „brinetske“ titule. Niko i ne pomišlja da je Winona ustvari  –  prirodna plavuša! Još kao veoma mlada, glumica je odlučila da se ofarba u tamniju boju i zauvek ostane brineta. Sa prirodnom bojom kose zvezda se pojavila samo u filmu „Edvard Makazoruki“.

5. Biološki otac Nicole Richie je igrač iz grupe Lionela Richija

Svetska zvezda Nicole Richie, poznata je ne samo kao drugarica Paris Hilton i zvezda rijaliti-šou programa, nego i kao ćerka legendarnog Lionela Richija. Ali Nicole nije rođena, nego usvojena ćerka muzičara. Istina je da je biološki otac Nicole bio igrač u grupi Lionela Richija i poginuo je kada je ćerki bilo samo 2 godine. Majka devojčice je bila asistent Lionelu. Posle smrti muža, majka devojčice se saglasila da Nicole bude usvojena od strane Lionela i njegove žene Brande Harvey-Richie, ali je ostala u vezi sa svojom majkom.

6. Janet Jackson je krila brak 8 godina

Poznata američka pevačica Janet Jackson je krila svoj brak sa muzičkim producentom Rene Elizondo Jr., tokom perioda od 8 godina. Zakoniti supružnici su u javnosti jedan drugog oslovljavali sa „blizak prijatelj“, pokušavajući da sakriju bračnu vezu od oca Janet, Joa. Venčali su se 1991. godine, a istina je izašla na videlo kada je Rene podneo zahtev za razvod, tražeći od svoje tajne supruge celokupnu imovinu. Na legendarnoj naslovnoj strani časopisa „Rolling Stone“ na kojoj je Janet, njen suprug krije obnažene grudi Dženet svojim rukama.

7. Charlize Theron je videla kako njena majka ubija njenog oca

Zanosna glumica južno-afričkog porekla jednom je ispričala da je bila svedok smrti svog rođenog oca. Filmska diva, koja je tvrdila da je njen otac poginuo u saobraćajnom udesu, priznala je da je njena majka ubila oca na njene oči. Otac Charlize je bio alkoholičar i jedne večeri, kada je buduća glumica imala 15 godina, došao kući pod gasom i maltretirao njenu majku. Ona ga je ubila u samoodbrani.

8. Otac Tobey Maguireja je bio pljačkaš banke

„Čovek-pauk“ je od najranijeg detinjstva maštao da postane superheroj i bori se protiv kriminala. Kad je postao poznat, Tobey je dugo skrivao činjenicu da je njegov otac Winsent 1993.godine opljačkao banku i bio dve godine u zatvoru. Ali štampa je saznavši istinu, naterala Tobija da u intervjuu prokomentariše postupak svog oca.

9. Oprah Winfrey je rodila dete sa 14 godina

Poznata voditeljka i najbolja „savetnica“ Amerike, u mladosti je bila veoma problematična – sa 13 godina je pokrala uštedjevinu od svoje majke, a u 14 godina je postala majka. Dete je ubrzo umrlo. Poverivši se drugarici, buduća TV voditeljka je rekla da nikada nije saznala ko je ustvari bio otac njenog umrlog deteta. Posle neuspešnog materinstva, Oprah više nikada nije zatrudnela i nije pokušavala da rodi dete.

10. Otac Woodeya Harelsona je bio plaćeni ubica

Poznati američki glumac Woodey Harelson, poznat po ulozi u filmu „Rođene ubice“, šokirao je svet priznanjem da je njegov otac Čarls bio pravi profesionalni ubica. On je umro u jednom od zatvora najstrožijeg režima u državi Kolorado, zbog problema sa srcem, ostavivši trojici svojih sinova zatvorske memoare. U njima je priznao da je početkom 1960.godina izvršio desetine naručenih ubistava.

POSLEDNJE VESTI