Porodica Michael Jacksona je u neverici, tvrde da su optužbe o zlostavljanju lažne

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Nakon što je šokantni dokumentarac Napuštajući Neverlend premijerno emitovan na HBO televiziji u Americi pre 2 dana, porodica legendarnog pevača Michaela JacksonaTito, Taj, Marlon i Jackie Jackson izneli su svoju stranu priče u intervjuu za E-News i negirali tvrdnje dvojice, navodno zlostavljanih dečaka, ali i opleli po Oprah Winfey koja je prema njihovim rečima „uskočila u vagon osude“ bez bilo kakvih konkretnih dokaza.

Braća su se isprva najviše fokusirala na pevačevu decu, BlanketaPrinca i Paris Jackson i objasnili da trenutno pokupšavaju da film drže u tajnosti od njih i Katherine Jackson, zato što smatraju da je cela ova situacija jako stresna za njih, ali da ipak, koliko god se trudili, u tome ne uspevaju.

Ne mogu da veruju šta se dešava. Oni poznaju jednog od navodnih žrtava, Wadea Robsona. Ne mogu da veruju da je sve ovo istina“ , ispričao je Jackie.

On je pritom objasnio da su optužbe za njih nečuvene, kao i da svo treje dece jednostavno znaju da je sve ogromna laž.

Prolaze kroz jako težak period. Ovo što slušaju ih jako boli“ , dodao je.

Iako Blanket, Prince i Paris još uvek ništa sami nisu potvrdili, niti su se oglašavali u vezi dokumentarca – osim malog znaka zahvalnosti koje je Paris pokazala za jutjubera Shanea Dawsona koji joj je pružio podršku u ovoj teškoj situaciji – Jackie je uveren da će se oglasiti pre ili kasnije i jasno svima staviti do znanja kako se osećaju zbog ovih „skandaloznih laži.“

Ipak, ona koja se još uvek nije oglasila povodom skandala, a čiju reakciju mediji sa nestrpljenjem očekuju, svakako je Janet Jacksona.

Jackie smatra da pevačica ne želi da pridaje na značaju ovom filmu iz prostog razloga, objasnio je, jer zna da je sve velika laž i da će fama proći kroz par meseci obzirom da nema konkretnih dokaza i da je sud već odbacio sve optužbe podignute protiv pevača ranijih godina, kao i da je on tada proglašen nevinim.

Jedini iz porodice koji je smogao snage da se obračuna sa medijima na tviteru bio je Jermain Jackson koji je na ovoj društvenoj mreži napisao, „Svi u medijima, uključujući i Oprah Winfrey uzimaju ovaj dokumentarac zdravo za gotovo, iako smo već imali sličnu situaciju u medijima 2005. godine, samo godinu dana nakon što je MJ proglašen nevinim na sudu.“ 

Podsećamo, tim menadžera Michaela Jacksona već je tužio televizijsku kuću za iznos od 100 miliona dolara, zog kako su naveli, kršenja autorskih prava i neosnovanih optužbi i povreda časti.

Dokumentarac će u Srbiji biti dostupan 8. marta, putem usluge HBO GO.

https://www.youtube.com/watch?v=PNif6lV6YQc

POSLEDNJE VESTI