Često me nazivao svinjom i kravom: Slavna pevačica otkrila potresne detalje odrastanja

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Janet Jackson, jedna od najuticajnijih muzičkih zvezda i sestra pokojnog Michael Jacksona, nedavno je proslavila svoj 54. rođendan.

Uprkos bogatstvu i uspešnoj karijeri, ona je priznala da i dalje nije pronašla sreću.

Naime, Janet je otkrila kako ima traume iz detinjstva zbog svog slavnog brata, koji ju je u detinjstvu kinjio i omalovažavao.

Oca nisam smela da zovem “tata”. Govorio mi je da je on za mene Joseph. Bila sam dete i strašno me je pogodilo kad sam čula te reči. Osim njegovog omalovažavanja, morala sam da trpim i uvrede mog pokojnog brata Michaela. Često me nazivao svinjom i kravom,“ otkrila je.

„Neki ljudi bi rekli da se tako braća i sestre međusobno šale i da je sve to simpatično, ali meni to nije bilo nimalo smešno. Jako me to pogađalo. Doslovno sam udarala glavom o zid zato što se tokom odrastanja nisam osećala nimalo privlačno,“ priznala je Janet u nedavnom intervjuu.

Ona je otkrila da je konstantno vređanje uzrokovalo to da ima problema sa samopouzdanjem.

https://www.youtube.com/watch?v=PkBEYYf7ha8

„U mom životu je zaista bilo puno bola. Ni danas nisam zadovoljna izgledom, ali više zbog toga ne lupam glavom o zid, sada znam da se nosim s tim. Ipak, nakon svega, znam da me je otac voleo, samo što je to pokazivao na drugačiji način.“

„Uvek sam želela da budem snažna poput moje majke, ali nisam znala mogu li to. Proživela sam pakao i bolje od psihologa razumem neke probleme,“ otkrila je muzička zvezda.

POSLEDNJE VESTI