20 poznatih dama koje su odabrale život bez dece

Njihovo telo - njihov izbor

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

Njihovo telo – njihov izbor Vesti da će poznate ličnosti postati roditelji, a potom i objave o rođenju njihove dece, oduvek su najviše privlačile pažnju kako medija tako i publike.
Javnost kao da jedva čeka da se zvezde ostvare u ovoj ulozi, te su tako mnogi od njih zaradili čitavo bogatstvo prodavajući prve fotografije svojih naslednika, a popularnost im je dodatno rasla u periodu kada su dobili decu. Ipak, neke poznate dame nisu poklekle pod pritiskom okoline i javnosti i ostale istrajne u odluci da ne žele da se ostvare kao majke. Prestavljamo vam 20 dama koje su odabrale život bez dece.

Dame Helen Mirren

Hellen Miren Glumica je svojevremeno rekla da se nadala da će postati majka, ali se to nije desilo i pomirila se s tim. Pritisak okoline je nikad nije opterećivao, samo su joj dosađivali stariji ljudi koji su navaljivali da mora da dobije dete po svaku cenu.

Stevie Nicks

Stevie Nicks
Pevačica smatra da se sa decom menjaju prioriteti u životu, a ona nije spremna da se odrekne svoje karijere kako bi se posvetila porodici.

Oprah Winfrey

Oprah Winfrey
Čuvena voditeljka takođe smatra da je jako teško uspostaviti balans između porodice i posla, a u njenom slučaju bi deca ispaštala zbog karijere.

Portia de Rossi

Glumica je izjavila da ni ona ni njena partnerka Ellen DeGenneris nisu imale dovoljno jaku želju da postanu mame, pa su tako shvatile da su jedna drugoj dovoljne za srećan život.
Portia i Ellen

Ellen DeGenneris

Voditeljka smatra da bi ona i Portia bile odlični roditelji, ali se ipak plaši te ogromne odgovornosti i ističe da su srećne i bez dece sa svojim kućnim ljubimcima.

Kliknite na strelicu za nastavak…

4 Responses

  1. Svaka žena ima pravo da odluči da li želi da iskoristi svoju matericu ili ne. Iskrenije mi je ovo nego sve te žene što rađaju decu zbog pritiska porodice i okoline, a nisu uopšte za tu ulogu.

  2. „ističe da jako voli decu svojih braća i sestara“. da li i vi volite decu svojih braća?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI