Search
Close this search box.

Jennifer Aniston se umešala u svađu Angeline Jolie i Brada Pitta

Prošlo je već pet godina od najpoznatijeg holivudskog razvoda. Pogađate – u pitanju je razvod Angeline Jolie i Brada Pitta, koji važi za jednu od najdužih i „najotrovnijih“ brakorazvodnih parnica u istoriji svetskog šoubiznisa.
Prošle nedelja je konačno došlo do minornog pomaka, koji su mnogi ocenili kao bitan korak ka epilogu nagodbe bivših supružnika. Angelina je, naime, dobila zeleno svetlo za prodaju svog udela u Chateau Miraval – francuskom imanju i vinogradu u vrednosti od 164 miliona dolara, čije vlasništvo deli s Bradom Pittom. Samo nekoliko dana ranije, slavni glumac, koji je do sada uglavnom ćutao oko detalja o okončanju njihovog braka, u novim sudskim dokumentima je bivšu suprugu nazvao „osvetoljubivom“ zbog njenog navodnog pokušaja da mu onemogući pravo prvog otkupa spornog imanja i tako ga izbaci iz njihovog dogovora. Upućeni izvori kažu da je Pitt sada spreman da skine ljagu sa svog imena jer smatra da ga je Angelina pošteno ocrnila. Ona je, naime, prilikom podnošenja zahteva za razvod u septembru 2016. godine, optužila Brada da je bio pijan, te da je fizički zlostavljao njihovog tada 15-godišnjeg sina Medoksa tokom njihove žestoke svađe u privatnom avionu. Pitt je odbacio optužbe, sud ga je takođe oslobodio optužbi, ali je priznao da je u tom razdoblju „previše pio“, te da je 18 meseci posećivao anonimne alkoholičare. „Od prvog dana Brad oseća da Angelina ima neku svoju misiju da ga uništi i predstavi ga kao glavnog zlikovca. Smatra da su ga njene izjave i sudski dokumenti prikazali u vrlo lošem svetlu“, rekao je izvor blizak glumcu za „Closer“ i dodao: „Iako je Brad dao sve od sebe da bude dostojanstven do kraja i ćuti, sada je odlučan u tome da razjasni čitavu stvar nakon što se njihov razvod okonča. Želi priliku za intervju u kojem bi skinuo ljagu sa svog imena i popravio deo štete za koju smatra da mu je Angelina nanela. Ne želi da izgleda kao ogorčeni bivši muž, već želi da ostane dostojanstven, ali iskren do kraja, koliko god je to moguće.“
Iako je Pitt od razvoda s Angelinom dao niz intervjua, tokom svih je u velikoj meri izbegavao da pomene razvod ili bivšu suprugu. U međuvremenu, Angelina je imala pregršt komentara i izjava u kojima je negativno govorila o njemu, a između ostalog je izjavila da se bojala za sigurnost cele porodice, te da joj je trebalo „puno snage da se iščupa iz pozicije u kojoj se našla, te da je osećala da mora da se razdvoji od oca svoje dece“. I tako se u celu priču polako uvodi ime najpoznatije TV voditeljke koja bi mogla da bude prvi Bradov izbor za dugoočekivani intervju. Brad je svoj prvi intervju pred TV publikom uživo imao davne 1998. godine, i to baš u „Oprah show-u“, a ponovo se vratio u studio Oprah Winfrey 2004. godine, nakon snimanja filma „Mr. & Mrs. Smith“, gde je upoznao i navodno se zaljubio u Angelinu Jolie, dok je još bio u braku s prvom suprugom, Jennifer Aniston. Ponovo je došao kod Oprah 2008. godine, kad su razgovarali o tome da će postati roditelj. Budući da se s bivšom suprugom Jennifer Aniston pomirio nakon više od decenije od razvoda, upućeni izvori kažu da je upravo Jennifer potajno ohrabrivala svog bivšeg supruga da progovori o svemu i spere ljagu sa svog imena. „Jen zna koliko je to sve bolno za Brada, a takođe je puno puta gostovala u ‘Oprah show-u’, te je redovno u kontaktu s Oprom – više nego Brad, koji ju je video u tek nekoliko navrata. Predložila mu je da se prvo obrati njoj, s čime se Brad složio“, rekao je izvor za pomenuti medij. „Iako je Brad mogao direktno da ode kod Opre, zahvalan je na Jeninoj podršci i puno mu znači to što zna da ima njenu podršku kada je u pitanju taj intervju u kojem bi konačno progovorio o svemu. Jennifer smatra da bi on na taj način dobio neke bodove u javnosti, a pritom ne bi prešao granicu i dodatno se zamerio Angelini. Veruje da bi, ako on to dobro obavi, taj potez mogao da pomogne Bradu i Angelini i omogući im skladniji odnos“, rekao je izvor blizak holivudskim zvezdama za „Closer“.

POSLEDNJE VESTI