Search
Close this search box.

Da li se Angelina Jolie vratila bivšem mužu?

Glumica Angelina Jolie uslikana je ispred zgrade prvog supruga, britanskog glumca Johnnyja Lee Millera, zbog čega strani mediji uveliko nagađaju da su se njih dvoje pomirili.
Angelina je izašla iz automobila ispred Johnnyjevog doma u kvartu u Bruklinu, u jednoj ruci je imala torbicu Luj Viton, a u drugoj bocu skupocenog pića. Nakon što su je uslikali ispred njegove kuće, strani mediji bruje da se pored Jennifer Lopez i Angelina vratila bivšem, sa kojim je bila pre skoro 25 godina. Slavna glumica se za Johnnyja udala 1996. kad je imala 21 godinu, upoznali su se na setu filma „Hackers“ 1995. godine, a šest meseci kasnije bili su u braku. Mnogi se sećaju da je tad nosila majicu na kojoj je ispisala njegovo ime svojom krvlju. „To je čovek za kojeg ću se uskoro udati, pa se treba malo žrtvovati da bi veza bila zaista posebna“, rekla je tad Angelina.
Priznala je tad novinarima da su razmišljali i o mogućnosti da se ne venčaju odmah, nego da neko vreme budu vereni, budući da je ona zbog posla morala ostati u Los Anđelesu, a on je morao da se vrati u Veliku Britaniju, ali su se ipak venčali. Foto: Rights Managed / Mary Evans Picture Librar / Profimedia Bračna idila nije trajala dugo, pa su se 18 meseci kasnije razlišli, a brak je okončan 1999. godine. „Nema žaljenja, brak nije uspeo, ali smo ostali dobri prijatelji“,rekla je Angelina, a Miller je čak glumio u njenom rediteljskom prvencu „U zemlji krvi i meda“. Nakon razvoda, Angelina se udala za Billija Boba Thortona, a zatim, Brada Pitta. Miller je od 2008. do 2018. bio u braku s glumicom Michelle Hiks s kojom ima 11-godišnjeg sina.

POSLEDNJE VESTI