Search
Close this search box.

Angelina Jolie je plavuša u novom filmu o superherojima i izgleda sjajno

Saznaj sve o Survivoru pre drugih!

Prijavi se na naš newsletter odmah i informacije dobijaš pre drugih!

Dugoočekivan Marvelov film Eternals o besmrtnim superherojima koji su oblikovali život na Zemlji, u bioskope stiže početkom novembra, a nedavno je objavljen i prvi trejler ovog SF spektakla.
Pod rediteljskom palicom Chloe Zhao, nedavno Oskarom nagrađene režiserke filma Zemlja nomada, glavne uloge u ostvarenju Eternals tumače Salma Hayek, Richard Madden, Kumail Nanjiani, Kit Harrington, ali i Angelina Jolie, kojoj je ovo prva uloga u nekom filmu o superherojima.
Slavna brineta je za ulogu Tene, ratnice koja već 7.000 godina brani zemlju od Devijanata, zlih humanoida, još jednom pokazala da nema šta joj ne stoji, pa tako i plava kosa sa kojom je do sada nismo često viđali na filmskom platnu, a posebno izgleda sjajno dok u belom trikou vitla mačem i bori se sa zlikovcima. I sama je priznala da nije tako zamišljala da će joj karijera ići u ovim godinama. „Dopadaju mi se glumci u filmu, i to što smo se zbližili. Pristala sam na ulogu u znak podrške Kloinoj viziji i nastojanju Marvela da proširi način na koji posmatramo superheroje. Trčanje unaokolo u zlatnom trikou nije ono kako sam zamišljala sebe u četrdesetim, ali je ludo na dobar način, bar mislim“, priznala je Jolie u intervjuu britanskom Vogu.

POSLEDNJE VESTI