Evo kako je Jennifer Aniston dobila tri i po miliona lajkova zbog samo jedne fotografije

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Otkako se krajem 2019. godine pridružila Instagramu, Jennifer Aniston svakom svojom objavom izaziva oduševljenje miliona obožavatelja.

Ništa drugačije nije bilo ni s njenim poslednjim fotkama koje je objavila na društvenoj mreži i kojima je najavila nešto što su njeni obožavatelji iščekivali s nestrpljenjem.

“Iii, vratili smo se”, napisala je glumica pored fotki na kojima je pozirala sa svojim dugogodišnjim frizerom Chrisom McMillanom na setu serije “The Morning Show”, u kojoj glumi s Reese Witherspoon.

Aniston se na fotkama pohvalila i novom frizurom za drugu sezonu serije, a iako je kosu samo osvežila zlatnim pramenovima, njeni obožavatelji su primetili suptilnu promenu i obasuli je komplimentima, ali i s više od tri i po miliona lajkova.

https://www.instagram.com/p/CKhVxoMDftk/

Nisu skrivali ni uzbuđenje zbog nove sezone popularne serije.

McMillan, s kojim je pozirala na fotkama, brine se o njenoj kosi još otkako smo je gledali u “Prijateljima”, a upravo on je zaslužan i za legendarnu “Rachel frizuru”, koja je u devedesetim zaludela milione žena širom sveta.

Aniston ćemo uskoro ponovo imati priliku da gledamo u ulozi koja joj je donela svetsku slavu, a ponovno okupljanje “Prijatelja” bi se, prema poslednjim informacijama, trebalo dogoditi u martu ove godine.

POSLEDNJE VESTI