Evo kako je Jennifer Aniston dobila tri i po miliona lajkova zbog samo jedne fotografije

SAZNAJ KO POBEĐUJE
U SURVIVORU PRE SVIH

Prijavi se za naš newsletter da saznaš sve!

Otkako se krajem 2019. godine pridružila Instagramu, Jennifer Aniston svakom svojom objavom izaziva oduševljenje miliona obožavatelja.
Ništa drugačije nije bilo ni s njenim poslednjim fotkama koje je objavila na društvenoj mreži i kojima je najavila nešto što su njeni obožavatelji iščekivali s nestrpljenjem. “Iii, vratili smo se”, napisala je glumica pored fotki na kojima je pozirala sa svojim dugogodišnjim frizerom Chrisom McMillanom na setu serije “The Morning Show”, u kojoj glumi s Reese Witherspoon. Aniston se na fotkama pohvalila i novom frizurom za drugu sezonu serije, a iako je kosu samo osvežila zlatnim pramenovima, njeni obožavatelji su primetili suptilnu promenu i obasuli je komplimentima, ali i s više od tri i po miliona lajkova.
Nisu skrivali ni uzbuđenje zbog nove sezone popularne serije. McMillan, s kojim je pozirala na fotkama, brine se o njenoj kosi još otkako smo je gledali u “Prijateljima”, a upravo on je zaslužan i za legendarnu “Rachel frizuru”, koja je u devedesetim zaludela milione žena širom sveta. Aniston ćemo uskoro ponovo imati priliku da gledamo u ulozi koja joj je donela svetsku slavu, a ponovno okupljanje “Prijatelja” bi se, prema poslednjim informacijama, trebalo dogoditi u martu ove godine.

POSLEDNJE VESTI