„Prijatelji“ ponovo na okupu 17 godina kasnije, pogledajte prve fotografije i trejler

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry i David Schwimmer ponovo su zajedno na malim ekranima, posle 17 godina.

Dugoočekivano ponovno okupljanje glumaca iz serije Prijatelji konačno će biti prikazano 27. maja, a danas su objavljene i prve fotografije sa ovog događaja, kao i trejler.

„Zanimljivo je da, kad se sretnemo, čini se da nimalo vremena nije prošlo. Samo nastavimo tamo gde smo stali,“ rekao je Matt LeBlanc, koji igra Joeya u seriji.

Courtney Cox je za magazin People istakla da je tokom snimanja okupljanja bila preplavljena uspomenama na „10 nezamenljivih godina.“

Iako epizoda koju su snimili nije imala scenario, svako od njih ima ideju čime se njihovi likovi bave danas.

„Ja bih možda otpočela mali biznis, neku modnu kolekciju. Živela bih na Aper ist sajdu u Njujorku, naravno,“ rekla je Rachel, odnosno Jennifer Aniston.

„Monika bi bila onaj tip majke koja bi se takmičila sa drugima. Bilo da je u pitanju prodaja kolaččića u školi ili nešto drugo, bila bi baš naporna,“ rekla je Cox.

Lisa Kudrow misli da bi Phoebe „živela u Konektikatu sa Majkom i ostalom decom i da bi u školi bila zadužena za likovnu kulturu. Uvek bi podržavala drugačiju decu, poput nje.“ 

Chandler bi bio „divan otac i divan komičar,“ rekao je Matthew Perry. Što se tiče Joeya, on bi „otvorio sendvičaru – i pojeo sve sendviče,“ jasan je LeBlanc.

Ross bi, sem igranja sa kostima kao paleontolog, „uložio deo novca iz budžeta svoje dece u Joeyevu sendvičaru – i sve izgubio.“

Specijalna epizoda – sa specijalnim gostima, među kojima su Lady Gaga, Justin Bieber, David Beckham, biće emitovana 27. maja na američkom striming servisu HBO Max.

POSLEDNJE VESTI