in

Pogledajte kako Brad Pitt javno flertuje sa Jennifer Aniston

Bivši par ponovo zajedno – na ekranu

Foto: Screenshot

Najveća holivudska imena današnjice okupila su se na Facebooku, kako bi u live javljanju zajednički čitali scenario legendarnog teen filma ‘Fast Times at Ridgemont High’ iz 1982. godine.

Ipak, Brad Pitt i Jennifer Aniston bili su u centru pažnje, a iz njihovih dijaloga dalo se zaključiti da među njima i dalje ima vatre.

Brad Pitt i Jennifer Aniston rado su se odazvali virtualnom zajedničkom čitanju scenarija, gde su, zahvaljujući Zoom aplikaciji, čitali svoje redove se iz domova, a osim njih tamo su bili Jimmy Kimmel, Julia Roberts, Matthew McConaughey, Morgan Freeman, Henry Golding, Shia LaBeouf, Spicoli i Sean Penn.

Holivudski zavodnik imao je ulogu Brada Hamiltona, dok je Aniston glumila Lindu, devojku koja je zaljubljena upravo u njega.

Foto: Screenshot

Bivši supružnici su, kako je od njih zahtevao scenario, morali da odglume jednu od najneugodnijih scena iz filma, kada Brad Hamilton ima ‘privatni trenutak’ u kupaonici.

„Ćao Brade, znaš da oduvek mislim kako si sladak’, započela je Jennifer Aniston, koja se od Pitta razvela 2005, i dodala: „Ti si tako seksi.“

Za razliku od glumice koja je u filmu glumila Lindu i u toj se sceni skinula u toples, Jennifer Aniston ostala je obučena.

Sve ovo odvijalo se zahvaljujući dobrotvornoj organizaciji Core, koja je posvećena pandemiji koronavirusa, a punih sat vremena više od 40 hiljada ljudi je pratilo čitanje najvećih zvezda današnjice.

Pogledajte ceo snimak.