Pogledajte kako Brad Pitt javno flertuje sa Jennifer Aniston

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot Najveća holivudska imena današnjice okupila su se na Facebooku, kako bi u live javljanju zajednički čitali scenario legendarnog teen filma ‘Fast Times at Ridgemont High’ iz 1982. godine.
Ipak, Brad Pitt i Jennifer Aniston bili su u centru pažnje, a iz njihovih dijaloga dalo se zaključiti da među njima i dalje ima vatre. Brad Pitt i Jennifer Aniston rado su se odazvali virtualnom zajedničkom čitanju scenarija, gde su, zahvaljujući Zoom aplikaciji, čitali svoje redove se iz domova, a osim njih tamo su bili Jimmy Kimmel, Julia Roberts, Matthew McConaughey, Morgan Freeman, Henry Golding, Shia LaBeouf, Spicoli i Sean Penn. Holivudski zavodnik imao je ulogu Brada Hamiltona, dok je Aniston glumila Lindu, devojku koja je zaljubljena upravo u njega.
Foto: Screenshot
Bivši supružnici su, kako je od njih zahtevao scenario, morali da odglume jednu od najneugodnijih scena iz filma, kada Brad Hamilton ima ‘privatni trenutak’ u kupaonici. „Ćao Brade, znaš da oduvek mislim kako si sladak’, započela je Jennifer Aniston, koja se od Pitta razvela 2005, i dodala: „Ti si tako seksi.“ Za razliku od glumice koja je u filmu glumila Lindu i u toj se sceni skinula u toples, Jennifer Aniston ostala je obučena. Sve ovo odvijalo se zahvaljujući dobrotvornoj organizaciji Core, koja je posvećena pandemiji koronavirusa, a punih sat vremena više od 40 hiljada ljudi je pratilo čitanje najvećih zvezda današnjice. Pogledajte ceo snimak. https://www.youtube.com/watch?v=RPMvkjP3y5g&ab_channel=WilsonLa

POSLEDNJE VESTI