Search
Close this search box.

Da li ste znali da su ove poznate ličnosti usvojene?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Čini se da svaki dan donosi nešto novo vezano za poznate ličnosti, koje ponekad i suviše lako otkrivaju detalje iz privatnih života. No, nije sve crno i belo.

Neke od vaših omiljenih zvezda usvojene su, a platformu koja im je data iskoristile su kako bi govorili o blagodetima usvajanja i zbog čega je važno da se deca usvajaju. Nicole Richie Jamie Foxx samo su neke od usvojenih poznatih ličnosti.

Kliknite na strelice da pogledate koje su to još zvezde usvojene.

Nicole Richie

Nicole Richie su usvojili Lionel Richie i njegova bivša supruga Brenda. Nicole je počela da živi sa poznatim pevačem kada je imala tri godine, a sa devet godina je bila zvanično usvojena. Inače, njeni biološki roditelji bili su Lionelovi prijateji.

Jenna Ushkowitz

Američka pevačica i glumica Jenna Ushkowitz rođena je u Južnoj Koreji. Kada je imala tri meseca usvojena je, nakon čega je odrasla na Long Ajlendu, u Njujorku.

Jamie Foxx

Jamie Foxx je takođe usvojen. Njega su odgajili roditelji koji su ujedno usvojili i njegovu majku kada je bila mala.

Kelly Preston

Kada je Kelly Preston, američka glumica i bivši model, imala tri godine, njen otac se udavio. Nakon nesreće, Kellina majka se ponovo udala za čoveka koji je usvojio devojčicu.

Trace Cyrus

Američkog muzičara Tracea Cyrusa (brata Miley Cyrus) usvojio je popularni kantri pevač Billy Ray Cyrus. Inače, njegovo ime po rođenju bilo je Neil Timothy Helson.

JC Chasez

JC Chasez je usvojen kada je imao pet godina. Bivšu *N SYNC  zvezdu usvojili su bivši hranitelji njegove majke.

Kelly Rowland

Iako nikada nije zvanično potvrđeno, dugo se šuška da su Kelly Rowland usvojili Beyoncini roditelji. Inače, Kelly često naziva Beyonce sestrom, a u intervjuima je za Tinu Knowles nebrojano puta rekla da joj je kao majka.

Kristin Davis

Kada je Kristin Davis bila beba njeni roditelji su se razveli. Njena majka se ponovo udala za čoveka koji je usvojio malenu Kristin. Zanimljivo je da Charlotte, lik iz serije Seks i grad, usvaja devojčicu u poslednjoj sezoni.

Keyshia Cole

Pevačicu Keyshiu Cole usvojili su prijatelji njene biološke majke kada je Keyisha imala samo dve godine.

Frances McDormand

Glumicu Frances McDormand usvojio je par sa kojima je kao devojčica proputovala pola sveta, pošto joj se očuh bavio restauracijom crkava.

Sarah McLachlan

Kanadska muzičarka Sarah McLachlan saznala je da je usvojena kada je napunila devet godina. Ona je u jednom intervjuu otkrila da je to nije mnogo potreslo, kao i da je kasnije upoznala biološku majku. Sarah je rekla da je bila zahvalna svojoj pravoj majci što ju je dala na usvajanje, pošto je rodila kada je imala samo 19 godina.

Faith Hill

Faith Hill je usvojena kada je bila beba, a par koji ju je usvojio je već imao dva biološka sina.

Snooki

Snooki je usvojena kada je imalasamo šest meseci. Ona je odrasla u Nju Džeziju.

Kristin Chenoweth

Kristin Chenoweth, američka glumica i pevačica, usvojena je pet dana nakon što se rodila. Kristin je odrasla u Oklahomi.

POSLEDNJE VESTI