Prati nas

Andreja Pejić otkrila da ima dečka

Extra

Andreja Pejić otkrila da ima dečka

Andreja je srećna kao žena i kaže da joj je jubavni život mnogo lakši sada (foto: Instagram)

Andreja je srećna kao žena i kaže da joj je jubavni život mnogo lakši sada (foto: Instagram)

Transrodni model Andreja Pejić  u inetrvjuu za britanski DailyMail otvoreno je govorila o svojoj prošlosti, promeni pola i svim iskušenjima sa kojima se susrela zbog te svoje odluke, ali i o trenutnom ljubavnom životu.

Australijanka srpskog porekla ne krije svoju prošlost. “Moj san je bio da počnem mlada, uzimam hormone, živim kao žena, budem što je moguće manje upadljiva, i da zakopam prošlost. Sad shvatam da ne moram da se stidim svoje prošlosti. Imam svoju priču, ali ona me ne čini manje ženom”, kaže 24-godišnji model.

Priznaje da nije očekivala toliku popularnost, ali ispostavilo se da to ima i svoje prednosti – kada ide na sastanak ne mora da brine zna li taj neko šta je bila i kako će mu to reći. Sve je transparentno.

Otkrila je i da ima dečka (foto: Instagram)

Otkrila je i da ima dečka (foto: Instagram)

Mada je često povezuju sa poznatim frajerima, Andreja kaže da je trenutno u vezi sa jednim agentom nekretnina iz Njujorka.

“Sjajno je. Najbolja stvar u našoj vezi je što me on gleda kao običnu devojku s kojom je povezan na poseban način”, ističe manekenka.

Loading...


3 komentara

3 Comments

 1. Stiv

  09/07/2016 at 10:36 pm

  duša mila.. drago mi je da je srećna i zaljubljena <3

 2. skandalka

  10/07/2016 at 10:34 am

  Prelepotica moja ! <3

 3. marko

  11/07/2016 at 7:43 pm

  Znači slagala je da je bila u vezi sa devojkom,dok je bila maneke(n). Oduvek su joj se ipak sviđali frajeri. Lisica jedna mala…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top