Prati nas

Ariana Grande nakon smrti Mac Millera: Besna sam i tužna

Život

Ariana Grande nakon smrti Mac Millera: Besna sam i tužna

Smrt Maca Millera jako je pogodila njegovu bivšu devojku Arianu Grande. Ona mu je prošle nedelje odala počast objavivši njegovu fotografiju bez ijedne reči, a sada se oglasila ovim povodom.

Mlada pevačica je na svom Instagram profilu objavila spontan Macov video, ispod kojeg je napisala dirljivo pismo, prenosi Teen Star.

“Obožavala sam te od dana od kada sam te upoznala. Od kada sam imala 19 godina. I uvek ću te obožavati. Ne mogu da verujem da te više nema ovde,” započela je ona.

“Pričali smo o ovome toliko puta. Toliko sam ljuta i toliko sam tužna da ne znam šta da radim. Bio si mi najdraži prijatelj jako dugo. Žao mi je jer nisam mogla da izlečim tvoju bol. Stvarno sam to želela. Ti si najdivnija i najslađa duša sa demonima koje nikada nisi zaslužio. Nadam se da si dobro sada. Odmori.”

Miller je preminuo u petak u 26. godini. Iako se još uvek ne zna uzrok smrti, pretpostavlja se da je umro nakon što se predozirao narkoticima.

Odmah po njegovoj smrti, Ariana Grande je okrivljena za ovu tragediju jer je raskinula sa popularnim reperom, a odmah nakon toga se verila za Peta Davidsona. Zbog brojnih kritika, Ari je ispod ovog videa zabranila komentare.Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Život

To Top