Prati nas

Bliži se početak ‘Blogomanije’!

Vesti

Bliži se početak ‘Blogomanije’!

Za manje od nedelju dana kreće prva regionalna konferencija o blogovima, Blogomanija, koja se ove godine održava na Staroj planini.

Prepunili smo hotel Falkensteiner na Staroj planini samo nedelju dana od početka prijavljivanja. Morali bismo da dozidamo još jedan hotel da bismo smestili sve zaintesesovane” –kaže direktor konferencije Zoran Torbica.

Regionalna konferencija posvećena blogu i blogerima – Blogomanija održava se od 7. do 9. decembra u hotelu Falkensteiner na Staroj planini. Blogomanija će okupiti najpopularnije blogere iz čitavog regiona, kao i veliki broj posetilaca koji prate i poštuju njihov rad ili tek žele da stupe u blogerske vode. Do sada se prijavilo preko 500 učesnika i interesovanje raste svaki dan. Među prijavljenima su se našli predstavnici velikih kompanija i mnoga poznata imena regionalne internet zajednice.

Tema prve Blogomanije je uticaj blogova i društvenih mreža na društveni i politički život u Srbiji i regionu. Program uključuje dinamične panel diskusije, kratka i efikasna predavanja i radionice. U diskusijama će preko pedeset predavača govoriti o stanju u blogosferi, perspektivama bloganja i drugim popularnim temama vezanim za blogove. Posetioci konferencije će naučiti kako da postave i održavaju blog, kako da pišu tako da ih posetioci rado i često čitaju, kao i kako da zarade od bloga.

I Tracara. com će biti deo ovog događaja i kao medijski sponzor i kao učesnik, jer će urednica sajta Ivanka Rendulić, voditi panel na temu Celebrity blogeri i njihov pogled na (online) svet.

Naravno, nisu zaboravljene ni pauze za razgovor i provod. Prve večeri goste dočekuje #Kafanizacija, a u subotu veče posetioce će zabavljati Beogradski Akustični Orkestar.

Celokupan spisak učesnika i ostale informacije nalaze se na stranici Blogomanija.me. Da bi se dodatno podstakla interakcija na sajtu je moguće postaviti pitanje nekom od predavača, a nakon konferencije će biti postavljen Youtube snimak sa njihovim odgovorima.

Vidimo se tamo! :)Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top