Ovako bi Disney junaci izgledali kada bi imali decu

Aladin, princeza Jasmine i devojčica
Mala princeza sirena Ariel, princ Eric sa decom Nakon što svi na kraju bajke nastave da žive zauvek srećno, nikada nismo dobili šansu da zaista zavirimo u živote Disneyevih junaka. Verovatno ste se pitali da li junaci imaju decu i kako ona izgledaju. I da, i nas je to zanimalo jako pa smo odlučili da se svi zajedno malo vratimo u detinjstvo i pogledamo kako bi sva ta divna dečica izgledala.
Uspavana lepotica – princeza Aurora i princ Philip sa bebama
Tiana, princ Naveen i beba
Tarzan, Jane i beba
Snežana, princ i beba
Pocahontas, John Smith i dečak
Pepeljuga, princ i dečak
Mulan, Shang i beba
Hercules, Mag i beba
Aladin, princeza Jasmine i devojčica
Zlatokosa Rapunzel, Flynn Rider i beba

31 Responses

 1. samo da vas obavestim ukoliko niste gledali drugi deo pocahontas,i nemojte. Ona je u drugom delu malo promiskuitetna i pored John Smita zavrsava sa drugim Johnom… Mulan <3…i da,zaboravili ste omiljene lepoticu i zver,

 2. Zlatokosa Rapunzel je mogla da pusti malo kosu da joj izraste, ovako na paz mi se uopste ne svidja….mislim ne stoji joj…ima kraljevstvo, a nema frizera….

 3. Sa kim li je Zlatokosa prevaril princa,meni beba liči na Herkulesa ;)

 4. ja sam gledao raspunzel njena majka je drzala samo zbog kose da bi sacuvala mladost na kraju raspunzel je to shvatila i izekla kosu posle toga kosa je postala braon i vise nije bila magicna. ali njeno dete sad ima magicnu kosu (plavu)

 5. to nije bila njena majka nego zla vjestica!ona je nju otela i sakrila u kulu u kasnije je nasao flyn i posto ona nikada nije dodirnula travu(zemlju)zatrazila je od njega da je odvede u svijet i tako pocinje njihova avantura!

 6. od zlatokose muz je Judzine a ne F.R. to mu je bilo lazno ime jer je bio u bekstvu!

 7. nemate pojma od zlatokose kosa je bila magicna dok je bila duga onda je sijala i imala moc ali cim se kosa jednom osece gubi moc i ne moze nikad vise da raste! zato je njena kosa kratka jer ne moze da raste niste ni gledali crtani a lupate gluposti!

 8. Mala sirena i princ u drugom delu stavrno imaju ćerku, ako niste gledali,pogledajte, nije loše, baš iz ovog razloga, da vidimo sta se dešava nakon- they lived hppily ever after :)

 9. AAHAHAHAHAHA JEDNA BUDALA KOJA NIJE IMALA DETINJSTVO ISLA SVE REDOM I DISLAJKOVALA! UZAS!

 10. @ss
  Pohakontas je stvarno postojala..Oba dva djela crtana Pohakontas su nekim djelom bazirana na istinitoj prici o Pohakontas koju mozes procitati na vikpediji..

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI