Prati nas

Brega i Čola u spotu za “Manijači” kao Sajmon i Čejs!

Vesti

Brega i Čola u spotu za “Manijači” kao Sajmon i Čejs!

Već sam pisala o novom duetu između dugogodišnjih prijatelja i saradnika Zdravka Čolića i Gorana Bregovića, koji je izazvao dosta pažnje.

Kako kažu upućeni, spot za pesmu “Manijači” će biti zaista jako zabavan i šaljiv, a urađen je na osnovu čuvenog video klipa iz osamdesetih za pesmu Pol Sajmona “You can call me Al”, u kom se poznati muzičar pojavljuje zajedno sa komičerem Čevi Čejsom.

U spotu Brega glumi komičara Čevija Čejsa, dok je Zdravko na par minuta “postao” Pol Sajmon.

Pogledajte kako izgleda original, a mislim da će biti jako zanimljivo da dva domaća muzičara i prijatelja vidimo kako se upravo ovako ludiraju… :)

izvor: Mondo.rs6 komentara

6 Comments

 1. reni

  05/03/2010 at 1:49 pm

  E, Tracara, Tracara, a Momu Kapora nisi ni spomenula…

 2. Ivan

  05/03/2010 at 5:48 pm

  Gledao sam jutros ovaj spot, malo se ludiraju i to je to, a pesma jeste pevljiva ali je KRSH! Au nadrljali smo mi na Eurosongu sa ovim Bregom…slusajte vi samo taj text, minjak, ribnjak ovo ono :S

 3. Katarina

  05/03/2010 at 6:01 pm

  JK imitira Lady Gagu,Natasa Bekvalac Madonu,Brega i Cola Pola Sajmona… Strasno! Nije mi jasno zasto ne pokusaju da budu originalne ove nase zvezde,nego kopiraju strance! Slazem se sa Ivanom da smo nadrljali na Evroviziji,s obzirom da je Brega pisao pesme! Uzgred,Tracaro,u pravu je Rene zasto nigde nije pomenut Moma Kapor,mislim da je zasluzio,zar ne?!

 4. Lena

  05/03/2010 at 8:57 pm

  Brega je najveci plagijator na ovim prostorima. Skupio savrsene muzicare i onda on kao razvaljen sedi, diriguje i kupi kajmak. On je uzas!Sve samo ne muzicar.

 5. riri

  05/03/2010 at 11:23 pm

  Cola, nije ti to trebalo!

 6. TEA

  06/03/2010 at 12:56 pm

  znala sam da ce neko od nasih pjevaca maznuti spot!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top