Prati nas

Brojke ne lažu: Cardi B rasturila rekord Nicki Minaj

Extra

Brojke ne lažu: Cardi B rasturila rekord Nicki Minaj

Izgleda da će se sukob produbiti

Svađa trenutno dve najpopularnije reperke na svetu Cardi B i Nicki Minaj svakodnevno puni naslove stranih medija. A čini se da je Cardi upravo oborila rekord koji će rado utrljati u Nickin nos prvom prilikom.

Naime, Invasion of Privacy, album slavne reperke je upravo postao najstimovaniji album reperke u istoriji.

Album je preslušan preko 1,64 milijarde puta na Spotifyju. Kao što ste mogli da pretpostavite, rekord je do sada držala Nicki sa njenim albumom The PinkprintInvasion of Privacy je istovremeno i 18. najstrimovaniji ženski album na svetu.

Međutim, i Nicki je ovog vikenda razbila zavidan rekord. Ona je postala prva i za sada jedina reperka u istoriji koja ima čak 3 albuma koja su preslušana preko 600 miliona puta na Spotifyju. Ovu brojku su dostigli Pink Friday: Roman Reloaded, The Pinkprint i najnoviji Queen.

Podsetimo, Nicki tvrdi da Cardi plaća da se njene pesme emituju na radio stanicama. “Karijeru je izgradila sažaljenjem i plaćanjem pesama. Ja nikada nisam morala da j**em DJ-a da bi puštao moje pesme,” bila je oštra Minajova.

Cardi je na Instagramu objavila listu najprodavanijih albuma 2018. godine, na kojoj je na trećem mestu njen album prvenac Invasion of Privacy, odmah iza Drakeovog albuma Scorpion i albuma Beerbongs & Bentleys, koji je objavio Post Malone. 


1 komentar

1 komentar

  1. Molly

    19. 09. 2018. at 09:53

    Tracaro, ne budi glupa i ne kopiraj tekstove samo da bi imala o cemu pisati. Kardi je album izbacila u aprilu, a Niki prije mjesec dana, a Niki je vec na pola streamova koje ima Kardi, tako da… #queen

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top