Prati nas

Budite MTV izveštač sa Terraneo festivala!

Vesti

Budite MTV izveštač sa Terraneo festivala!

Atmosfera sa Terraneo festivala

MTV i Terraneo festival pozivaju mlade da se prijave na konkurs za novog MTV voditelja koji će ekskluzivno izveštavati sa Terraneo festivala koji će se održati od 7. do 10. avgusta u Šibeniku.

Pobednik regionalnog konkursa Budi MTV VJ na Terraneo Festivalu osvojiće boravak na popularnom festivalu u Hrvatskoj i kompletno voditeljsko iskustvo. Budući MTV VJ će učestvovati na snimanju specijalne Terraneo emisije, koja će se emitovati na MTV kanalu, i biće u neposredanom kontaktu sa regionalnim i svetskim izvođačima koje će intervjuisati. Organizator će pobedniku obezbediti hotelski smeštaj i posebne propusnice koje će mu omogućiti pristup backstege-u i upoznavanje i druženje sa svim zvezdama festivala.

Na konkurs mogu da se prijave mladi iz čitavog regiona od 18 do 24 godine koji će na mejl adresu terraneovj@mtv.rs poslati svoj CV na engleskom jeziku, jednu portret fotografiju i link ka YouTube video prezentaciji na engleskom jeziku, u kojoj će se predstaviti i odglumiti izmišljeni intervju sa bilo kojim od izvođača koji su najavili svoje nastupe na ovogodišnjem Terraneo festivalu.

Konkurs počinje u četvrtak, 5. jula i trajaće do petka, 27. jula. Pobednika će odabrati žiri koji će činiti stručni tim MTV kanala i organizacioni tim Terraneo festivala.

———————————

Više od stotinu međunarodnih i domaćih izvođača će nastupiti na drugom po redu Terraneo Festivalu. Njihovi nastupi raspoređeni su u četiri dana na čak sedam pozornica. Na binama Terraneo festivala ove će godine nastupiti bendovi The Roots, Thievery Corporation (live), Groove Armada (DJ set), The Ting Tings, Friendly Fires, The xx, The Horrors, Parov Stelar Band, Digitalism, The Vaccines, Jon Spencer Blues Explosion, Anna Calvi, Golem, Gatuzo, Elemental, Dječaci, Dan Mangan, Future Islands, Max Tundra, The Toronto Drug Bust, Ola Horhe, Jarboli, Kandžija… i mnogi drugi.

Ulaznice za Terraneo festival mogu se kupiti po ceni od 3.820 RSD za pojedinačne karte, ili 7.130 RSD za jedinstvenu četvorodnenvu ulaznicu – na svim prodajnim mestima Eventima u Srbiji (www.eventim.rs). Cena kamp mesta u tajanju od šest dana iznosi 3340 RSD.

Loading...


1 komentar

1 komentar

  1. Mr Zen

    02/07/2013 at 11:10 am

    “The real test of a man is not how well he plays the role he has invented for himself, but how well he plays the role that destiny assigned to him.” from Jan Patocka

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top